Index Vakbarát Hírportál

Porig égett ház, milliós tartozások – így álltak bosszút a hírességek

2022. május 5., csütörtök 06:25

A világsztárok közül – tekintve, hogy a nyilvánosság előtt élik az életüket – sokan nem válogatnak azon módszerek között sem, hogyan vágjanak vissza egykori párjuknak.

Az utóbbi napokban a Ted Lasso főszereplőjétől, Jason Sudeikistől volt hangos a sajtó. A színész meghúzta a váratlant, mivel a korábbi feleségének, Olivia Wilde-nak elküldött, gyermekelhelyezésről szóló hivatalos papírokat éppenséggel a CinemaConon adták oda a színésznőnek, ahol meglepetésvendég volt.

Az eseményen mutatta be a közelgő, Don't Worry Darling című filmjének első előzetesét, ám arra nem számított, hogy a színpadon fogja megkapni a jogi dokumentumokat. Elmondása szerint kifejezetten megalázónak érezte a történteket, ám nem ő az egyedüli, akinek exe miatt fájhat a feje. A sztárvilágban ugyanis nem egy olyan esettel találkozni, amikor az egyik fél bosszúból kínos helyzetbe hozza a másikat – írja a Sun.

1 millió dolláros bosszú

A James Bond színésze, Daniel Craig, mielőtt 2011-ben elvette volna a magyar származású Rachel Weiszt, egy hollywoodi producer, Satsuki Mitchell jegyese volt. Hét évig alkottak egy párt, majd 2010-ben elváltak útjaik, sokan úgy vélték, hogy Craig pont Weisz miatt hagyta el akkori kedvesét, Weisszel ugyanis fél évvel később kötötték össze életüket. Ahogy az később kiderült, nem volt békés az elválásuk.

Perez Hilton beszámolója szerint Mitchell jelentősen megrövidítette a színészt, mivel 1 millió dolláros tartozást halmozott fel a hitelkártyáján. Daniel Craig hirtelen házasodását követően pedig persona non grata lett Mitchellék családjában. Mitchell édesapja, Christopher korábbi beszámolója szerint lánya eltereli a témát, amikor megemlíti Daniel Craig nevét. 

Álarccal vágtak vissza

Nem maradt ki a sorból a Sum 41 zenésze, Deryck Whibley sem, aki Avril Lavigne-nel volt együtt három éven át. Jelenlegi feleségével, Ari Cooperrel pedig jó ötletnek látták, hogy egyik halloweenkor Lavigne-nek és egykori szerelmének, Nickelbacknek öltözzenek be. Bár az jó kérdés, hogy az énekesnő mennyire tudta értékelni ezt a húzást. Valószínűleg semennyire.

Hasonmást bérelt fel

Nem túlzás kijelenteni, hogy Justin Timberlake és Britney Spears igazi álompárnak számítottak Hollywoodban. Még a Mickey Mouse Club műsornak köszönhetően ismerték meg egymást, majd három éven keresztül voltak egy pár. Szakításuk után forgatta Timberlake a Cry Me a River című dalának klipjét, amelyben éppenséggel egy Britney-hasonmás szerepelt.

A zenész állítólag meg is kereste Spearst, hogy az egyik videójában fog szerepelni. Bár az énekesnő akkor nem foglalkozott vele, mivel úgy gondolta, Timberlake klipje, így nincs beleszólása, ám amikor meglátta a felvételt, már úgy vélte, inkább nemet kellett volna mondania rá.

Porig égette a házat

A TLC lányegyüttes egyik tagja, a már húsz évvel ezelőtt autóbalesetben elhunyt Lisa Lopez olyannyira összebalhézott 1994-ben az akkori párjával, Andre Risonnal, hogy porig égette a házát. A hírek szerint vitatkoztak egymással, majd az énekesnő felgyújtotta párja cipőjét a fürdőszobában, kiment az udvarba, és a férfi két autójának szélvédőjét is betörte.

Az esetet követően gyújtogatással vádolták meg, ám 75 ezer dollár óvadék ellenében elengedték. Alkoholproblémái miatt rehabra került, illetve a bíróság döntésének értelmében öt év felfüggesztett börtönbüntetést kapott és 10 ezer dolláros pénzbírságot kellett befizetnie. A pár ugyan együtt maradt és össze akartak házasodni, ám Lopez 2002-ben egy balesetben elhunyt.

Visszanyalt a fagyi

Az utóbbi hónapokban a csapból is Kanye West és Pete Davidson kakaskodása folyik. Hol egyik, hol másik akar nagyobbat mondani. West azonban korábban is keveredett már kellemetlen helyzetbe, csak épp nem Kim Kardashian, hanem Amber Rose miatt, akivel két éven át randizott. Rose ugyanis egy Twitter-bejegyzésben üzent a rappernek még 2016-ban, amelyben kijelentette, Westet valószínűleg mélyen érintette az, hogy nem fog többé a s.gglyukában turkálni.

Bár a rapper próbálta megvédeni magát, így erre válaszképp közölte, soha nem engedte egyik párjának sem, hogy a hátsójához nyúljanak, azonban ennek ellenére is épp elég nagy feneket kerítettek az ügynek, így csak még kínosabb lett.

(Borítókép: Daniel Craig, Justin Timberlake és Amber Rose. Fotó:  Steve Granitz/WireImage / Jamie McCarthy / FilmMagic / Alberto E. Rodriguez / Getty Images)

Rovatok