Index Vakbarát Hírportál

Itt a lehetőség, ha szeretne Katalin hercegnének dolgozni

2022. május 8., vasárnap 19:43

Vilmos herceg és Katalin hercegné hivatalában, a Kensington-palotában kiírtak egy állásajánlatot, amelyben személyi asszisztenst keresnek.

A Daily Mail szerint Katalin hercegné saját titkárához keresnek személyi asszisztenst, az állást a LinkedIn oldalán is meghirdették. A kiírásban előírták, hogy a pályázónak jelentős munkatapasztalata kell legyen az efféle munkakörökben, „kiváló” szervezési, kommunikációs, valamint informatikai képességekkel kell rendelkeznie,

valamint alaposan ismernie kell a hercegné hivatalos és jótékonysági célú tevékenységeit, mivel ezek szervezésében kell majd részt vennie. 

Az asszisztensnek elsősorban a rendezvények előkészítésében lesz kulcsfontosságú szerepe, beleértve az utazás és egyéb részletek megszervezését is. A kiírásban arra is figyelmeztettek, hogy a pályázónak jól kell viselnie a nagy munkahelyi nyomást, valamint ismernie kell „a közösségek sokszínűségét az Egyesült Királyságban, a [brit] Nemzetközösségben és világszerte”.

A sikeres pályázónak hetente 37 és fél órát kell majd dolgoznia, amiért cserébe évente 27 500 font (valamivel több mint 12 millió forint) fizetésben részesülhet. Az állásajánlatra már több mint kétszáz jelentkezést adtak be néhány nap alatt. 

Mint arról korábban is írtunk, a brit királyi család hivatalainál időről időre meghirdetnek egy-egy állást. Legutóbb például 13 millió forintnak megfelelő összegű fizetésért kerestek festőt a Buckingham-palotába.

Mindeközben a britek nagyban készülnek Erzsébet királynő uralkodása hetvenedik évfordulójának megünneplésére, ahol a hercegi párnak is fontos, reprezentatív szerepe lesz majd.

Rovatok