Index Vakbarát Hírportál

Hollywood megosztott Johnny Depp és Amber Heard perében

2022. május 18., szerda 13:56

Nehéz eldönteni, kinek és miért van igaza a Johnny Depp és Amber Heard között zajló tárgyalássorozatban. A rágalmazási per kapcsán a hírességek között is jócskán megoszlik, ki mögé állnak a nagy port kavaró ügyben. Míg Chris Rock biztos Depp ártatlanságában, Howard Stern egyszerűen narcisztikusnak tartja a színészt.

Johnny Depp és Amber Heard perében ugyan továbbra is megy a sárdobálás a felek között, a hetek óta tartó viaskodásban a korábbi sztárpár barátai és kollégái is nagy számmal állást foglaltak már. A szemben álló felek között vélhetően mindkettőjüknek igaza van bizonyos dolgokban, így az sem meglepő, hogy mindkét oldal mellett jó számmal álltak ki a hollywoodi hírességek. 

De ki tartja bántalmazó félnek Johnny Deppet, és ki gondolja azt, hogy Amber túllőtt a célon, és vádjai bőségesen kimerítették a rágalmazás fogalmát?

Chris Rock – Team Depp 

Az utóbbi időben rendre a Will Smith által kiosztott Oscar-pofon miatt került a hírekbe Chris Rock, azonban a rivaldafényt róla kicsit elfordító rágalmazási per kapcsán is kifejtette véleményét, Amber Heard pedig nem tette zsebre azt, amit és ahogyan a humorista közölt az üggyel kapcsolatban. 

Higgy minden nőnek, higgy minden nőnek... Kivéve Amber Heardnek

– idézi a humorista szavait a LadBible.

Chris Rock egyértelműsítette, hogy Johnny Deppnek hisz, majd Heard egyik legnagyobb port kavaró cselekedetét is szóba hozta. 

Mégis mi a francot művelt? Belesz*rt a saját ágyába!

– jelentette ki Rock.

Az ágyba piszkítás vádját Amber mindvégig tagadta. 

Ireland Baldwin – Team Depp 

A Karib-tenger kalózai-filmek sztárja mellett tette le voksát Ireland Baldwin, a filmszínész Alec Baldwin lánya is, aki a tárgyalássorozat megkezdését követően kelt ki magából Instagram-oldalán. 

Ismerek pontosan ilyen nőket. Manipulatívak és ridegek, női mivoltukat arra használják, hogy áldozatot játsszanak, és próbálják a világot a férfiak ellen fordítani. Sajnos olyan társadalomban élünk, ahol menő azt mondani, hogy a férfiak a legrosszabbak 

– vélekedett a nemrég kollégáját balesetből megölő Alec Baldwin legidősebb gyereke. 

Joe Rogan – Team Depp

A botrányos kijelentései miatt meghurcolt, a tengerentúlon népszerű podcast-műsorvezető ugyan inkább Amber Hearddel szembe, mintsem Johnny Depp mellé állt, ugyanis számára undorító és elfogadhatatlan, hogy a színésznő – aki Rogan szerint valóban őrült –, miket ki nem talált a színészről.

Követem ezt a tárgyalást, és szerintem ez ékes példája annak, amikor valami sz*rságot kitalálsz, és egy olyan narratívát alkotsz meg magadban, ami egyáltalán nem úgy van. Az emberek tényleg ennyire manipulatívak és ennyi sz*rság van bennük?

– idézi Rogant a New York Post

Bill Burr – Team Depp 

Május elején a színész azt állította, hogy túl nagy Johnny Depp-rajongó ahhoz, hogy végigkövesse a tárgyalást, de amennyit a történtekről tud, úgy véli, Heardnek és mindenkinek, aki most a színészt mocskolja, bocsánatot kell majd kérnie. 

Ahogy én látom, abból kiindulva Johnny egy igazi pusztító. Ha sikerül lelepleznie Amber hazugságait, akkor mindenkinek bocsánatért kell majd esedeznie nála

– vélekedett Burr a Mediate-nek.

Howard Stern – Team Heard 

Ugyan jóval kevesebb híresség kelt nyilvánosan Amber Heard védelmére, mint Deppére, azonban így is neves brigád támogatja a rágalmazással vádolt színésznőt. A rádiós műsorvezető Howard Stern szerint sok mindent elárul az, hogy a nagyközönség előtt így viselkedik Depp. 

Az ok, amiért azt akarta, hogy a televízió közvetítse a tárgyalást, az, hogy narcisztikus. Úgy értem, azt gondolhatta, hogy most megmutatja, hogy mennyire okos értelmes és csodálatos srác, de ezt semmilyen formában nem kellene a televízióba engedni

– vélekedett a műsorvezető Stern saját műsorában.

Kathy Griffin – Team Heard 

Még a tárgyalás sem kezdődött el, már támogatásáról biztosította Amber Heardöt az amerikai színésznő-humorista Kathy Griffin, aki kolléganője azon posztja alatt fejezte ki kiállását, amelyben a tárgyalás előtt elbúcsúzik egy időre a követőitől a per miatt.

Ó, Baba, gondolok rád, minden szeretetem küldöm neked!

– írta Twitteren Griffin. 

Ellen Barkin – Team Heard

A 68 éves színésznő is Amber Heard támogatói közé tartozik. Tényleg ott segített, ahol a legfontosabb volt, ugyanis Barkin mint tanú megjelent a tárgyaláson, hiszen állítása szerint Depp őt is bántalmazta, amikor korábban randiztak. 

A színésznő azt állította, hogy Depp egy alkalommal egy borosüveget dobott felé egy hotelszobában, miután féltékenységi rohamot kapott és dühbe gurult. Depp mindvégig tagadta a vádakat, ennek ellenére biztosan szerzett magának volt felesége mellé egy újabb ellenlábast. Depp és Barkin még 1994-ben randizott rövid ideig – írja a PageSix.

(Borítókép: Johnny Depp és Amber Heard 2022. május 17-én. Fotó: Brendan Smialowski / Pool / Reuters)

Rovatok