Index Vakbarát Hírportál

Berki Krisztián édesanyja elmondta, ki neveli majd fia gyermekeit

2022. május 27., péntek 08:03

A három hete meghalt Berki Krisztiánt május 26-án kísérték utolsó útjára a Farkasréti temetőben. Édesanyja a temetés után nyilatkozott arról, mi lesz majd fia két félárván hagyott gyermekével.

Mint arról korábban beszámoltunk, május 6-án váratlanul, 41 éves korában meghalt Berki Krisztián. Holttestére előző kapcsolatából született kislánya, Natasa talált rá. Hogy pontosan mi is volt a halála oka, arról egyelőre csak találgatnak.

A megosztó médiaszemélyiség temetésére május 26-án került sor, a Farkasréti temetőben. A gyászolók Berki kérésére fehérbe öltözve kísérték utolsó útjára. A ceremónián több híresség is megjelent. A közvetlen családtagjai, felesége Berki Renáta, volt élettársa, Hódi Pamela mellett Rubint Réka, Schobert Norbert, Megyeri Csilla, Hajdú Péter és Láng Eszter is jelen volt. Kökény Attila pedig két dallal búcsúzott a hazai sztárvilág egyik legsokszínűbb egyéniségétől.

Megszólalt a gyászoló anya

A temetés után édesanyja a Borsnak elmondta, mi lesz majd a két félárván hagyott unokája, Natasa és Emma sorsa. A megtört asszony élete legnehezebb napja volt a fia temetése. Máig nem tudja elhinni, hogy nem hallja többet Krisztián hangját és nem hívja már fel telefonon nevetve, de gyermekei mégis hagytak neki reményt a boldogságra.

Egyetlen reményszikrám van csak, az unokáim. A két csodás kislány. Pamelával és Mazsival is nagyon jó kapcsolatom van, a tragédia óta mindketten támogatnak érzelmileg

– mondta Júlia asszony, hozzátéve: azt beszélték meg, hogy közösen nevelik majd fel Krisztián gyermekeit. Úgy fogalmazott, ha unokáival lehet, azt fogja érezni, hogy fia is ott van vele. 

(Borítókép: Berki Krisztián sírja a Farkasréti temetőben. Fotó: Papajcsik Péter / Index)

Rovatok