Index Vakbarát Hírportál

Elképesztő kínálattal startol el a Disney+ Magyarországon

2022. június 7., kedd 12:47

Június 14-étől Magyarországon is elérhető lesz a népszerű streamingszolgáltató, a Disney+, amely elképesztő kínálattal robban be a hazai piacra, a filmrajongók a legnépszerűbb Star Wars- és Marvel-filmeket is láthatják majd a Disney-alkotások mellett a platformon.

Jó hír a hazai filmszerelmeseknek: hatalmas és elképesztő kínálattal érkezik a magyar piacra a Disney+. A streamingszolgáltató több mint 900 filmmel, 800 sorozattal és 150 exkluzív, saját gyártású alkotással készül a június 14-i indulásra, a rajongók egy platformon belül juthatnak majd hozzá a Disney, a Pixar, a Marvel, a Star Wars, a National Geographic és a Star legnépszerűbb alkotásaihoz.

A Csillagok háborúja-rajongók igazán örülhetnek, hiszen a Disney+ ad otthon majd a Skywalker-sagának, hiszen a platformon mind a kilenc Star Wars-film látható lesz. A fénykardok mellett a szuperhősökből sem lesz hiány, hiszen a Marvel-univerzum nagy része a Disney+-ra költözik, közel 40 film és sorozat közül választhatnak már a rajongók, a képernyőkön feltűnnek majd a Bosszúállók, Thor és Marvel Kapitány is.

A sci-fi műfaj kedvelő mellett az ismeretterjesztő filmek kedvelőinek is kedvez a szolgáltató, kínálatukban olyan National Geographic-alkotások közül választhatunk majd, mint A Mentőakció és a Free Solo – Mászókötél nélkül, a Jeff Goldblum világa. A realityk világába is betekintést nyerhetnek a Disney+ felhasználói, a streamingszolgáltató kínálatában a The Kardashians és a Királynők is megtekinthető lesz. 

Mesékben és ifjúsági alkotásokban sem lesz hiány a platformon, a kínálatba bekerült a Hamupipőke, az Aranyhaj és a nagy gubanc, A Hercegnő és a béka és A kis hableány, de látható lesz Hannah Montana és Violetta is.

A filmkedvelők június 13-a éjfélig, egy exkluzív bevezető ajánlat keretében regisztrálhatnak Magyarországon a Disney+-előfizetésre, amelynek a díja 19  890 Ft. Ez azt jelenti, hogy a rajongók 12 hónapnyi Disney+-szolgáltatást kapnak nyolc hónap áráért – a Disney+ bevezetésének napjától elérhető havi árakhoz képest.

Az indulásakor, június 14-től érvényes standard árakat havi 2490 forintban, az éves előfizetést 24  900 forintban állapították meg. A felhasználók kiváló képminőséget élvezhetnek majd, bizonyos filmek esetében akár négy párhuzamos streamen, 4K videóminőségben nézhetik a kínálat alkotásait.

A felhasználók ezenkívül akár hét különbözőprofil közül is választhatnak. Köztük szerepel a szülők számára készült gyerekbarát profil is, amely könnyű navigációt és az életkornak megfelelő, gyermekeknek szóló tartalmakat biztosít.

Az alábbi filmeket már biztosan elérheti a június 14-i induláskor: 

National Geographic

Pixar

Disney

Star

Star Wars

Marvel

(Borítókép:  Silas Stein / picture alliance / Getty Images)

Rovatok