Index Vakbarát Hírportál

Csősz Boglárka a milliárdos vagyon megosztásáról: Nem volt sok elvárásom

2022. július 25., hétfő 18:32

Az üzletasszony Bochkor Gábor műsorában több részletet is elárult arról, hogyan zárta le a házasságát a milliárdos férjével. A műsorvezető arra is rákérdezett, hogyan sikerült az anyagiakban megegyezniük, amit Csősz Boglárka készséggel meg is válaszolt.

Nem sikerült Csősz Boglárkának és Burak Talunak megmentenie a házasságát. Arról, hogy néhány hónap különélés után elvált milliárdos török párjától, maga az üzletasszony értesítette egy közleményben a nyilvánosságot. A történtekről elsőként Bochkor Gábor műsorában beszélt a Retro Rádió reggeli műsorában, ahol a társalgás második blokkjában egyszer csak rákérdezett a műsorvezető, sikerült-e rendbe hoznia férjével a kapcsolatát. 

Igazából most történt meg a válás. Ez megtörtént, nagyon friss a dolog még

– kezdte Csősz Boglárka, hozzátéve: barátilag egyeztek meg Burak Taluval. Azt is kihangsúlyozta: a történtek ellenére továbbra is nagyon jó a kapcsolata a volt férje családjával és a közös barátaikkal, ami számára igazán jó érzés, mert ez azt jelenti, hogy azt az energiát és szeretetet, amit beletett a kinti életébe és a kultúrába, ugyanúgy visszakapja, mint azelőtt.

Csősz Boglárka szerint a volt férje családja és barátai teljesen megértik a döntését, aminek az az oka, hogy régóta és nagyon jól ismerik, és pontosan tudják, mennyire ambiciózus. Arra, hogy vajon Burak Talun vagy ő volt-e, aki végső soron a különutat választotta, annyit mondott:

Igazából mindketten, mert azt gondolom, ki akartunk tartani a karrierünk mellett, ő is, meg én is, és nem tudtunk már olyan áldozatokat hozni, hiszen egyikünk egyik országban, másikunk másik országban – egyszerűen nem volt már idő ezt a kapcsolatot továbbvinni. 

Az üzletasszony jó dolognak tartja, hogy már az elején megértették mindketten, fontos, hogy ne mérgesedjen el a helyzet kettejük között, épp ezért szépen meg is tudtak beszélni mindent. Elmondták egymásnak az igényeiket, amelyekből ő sem szeretett volna leadni, Talun pedig megértette, hogy olyan dolgokkal szeretne foglalkozni, amik érdeklik, és amikről mindig is álmodott, és hogy 

Nem tud olyan feleség lenni, aki otthon ül.

Bochkor Gábor nem kertelt, rákérdezett arra is, ami nagy valószínűséggel egy ilyen esetnél nagyon sok mindenkit izgat: mégpedig, hogy az anyagiakban vajon meg tudott-e Csősz Boglárka egyezni a volt férjével, illetve mennyire volt nehézkes közös nevezőre jutniuk ebben. 

Igazából gyors volt, nagyon gyorsan megbeszéltük a dolgokat, mert nem volt sok elvárásom, és úgy voltam vele, szeretném minél gyorsabban lezárni, hogy neki is legyen lehetősége egy új életet kezdeni, meg nekem is. Nem akartam húzni ezt a dolgot, nem akartam belemenni semmilyen vitába, főleg nem pereskedésbe.

Az üzletasszony hangsúlyozta: mindent úgy akart csinálni, hogy az korrekt legyen, hiszen tulajdonképpen dolgozik, megteremti magának, amire szüksége van, és jól érzi magát a bőrében. 

Ha nagyon anyagias lennék, akkor valószínűleg maradtam volna vele, de sok mindenről képes voltam lemondani, hogy a sajátomat építsem tovább. 

A beszélgetés az alábbi felvétel második részében hallható: 

(Borítókép: Csősz Boglárka 2018. április 4-én. Fotó: Rostás Bianka / Velvet) 

Rovatok