Index Vakbarát Hírportál

Megszólalt Curtis, elárulta, mi áll az újabb botrány mögött

2022. július 29., péntek 10:54

Megszólalt a botrányairól Széki Attila rapper. A Curtis néven híressé vált zenész beszélt zenésztársával, Majkával való kapcsolatáról, magánéleti problémáiról és szerelmi életéről is.

Curtis hosszú hallgatás után beszélt arról, miért döntöttek úgy, ismét megszakítják a közös munkát zenésztársával, Majkával, valamint azt is elmondta, valóban a drogfogyasztás okozta-e ismét a problémát.

Széki Attila legutóbb azzal hívta fel a sajtó figyelmét, hogy nem jelent meg Villányban, Majkával közös koncertjükön. A sors ismétli önmagát, gondolhatta mindenki, ugyanis 2018-ban a fesztiválszezon végéhez közeledve a SZIN színpadán Majoros Péter bejelentette, hogy Curtis drogproblémái miatt nem dolgozik vele tovább. 

A rapper a Borsnak adott interjújában kihangsúlyozta, három éve nem fogyasztott kábítószert, tehát nem ennek következtében hagyta magára ismét a színpadon barátját. Mint mondta, három év kihagyás után Majka kérte, hogy ismét csatlakozzon hozzájuk, ám ő csak bizonyos feltételekkel kezdte újra a közös munkát. De időközben rájött, „egyik lefektetett szabály, alapvetés sem érvényesült”. 

Második ember voltam hosszú éveken át, úgy érzem, itt volt az ideje annak, hogy szétváljon az utunk

fogalmazott a zenész. Arra, hogy zenésztársa bejegyzésére miért fogalmazott úgy, mintha újra szenvedélybetegséggel küzdene, úgy válaszolt, egyszerűen csak rosszul fogalmazott. Azzal kapcsolatban pedig, hogy nem félt-e attól, hogy nagy csalódást okoz rajongóinak, azt válaszolta, semmiképp sem akarta cserben hagyni őket, azonban sem lelkileg, sem fizikailag nem érezte jól magát. 

A zenész barátnőjével kapcsolatban sem nyilatkozik sűrűn, emiatt többször kaptak szárnyra olyan hírek, amelyekben azt írták, véget ért a szerelem Barnai Judit kosárlabdázó és Curtis között. Ezt a rapper egyértelműen cáfolta, sőt kiemelte: köszöni szépen, a szerelmi élete teljesen jól van. 

Két éve együtt élünk, boldogok vagyunk, a kisfiammal is nagyon jól kijönnek, szóval minden rendben van. Judit igazi társ, vele szeretném leélni az életemet, sok közös tervünk van

– mondta Széki Attila.

Az interjú végén jövőbeli terveivel kapcsolatban kifejtette, már nagyon sok új dal született, valamint egy élő zenekaros Curtis-produkción is dolgoznak. A célja az, hogy jövő nyártól elinduljon turnézni. 

(Borítókép: Széki Attila Curtis 2022. február 20-án. Fotó: Bodnár Patrícia / Index)

Rovatok