Index Vakbarát Hírportál

Kiderült Brad Pitt titka, listát vezet a kollégáiról

2022. augusztus 6., szombat 14:56

Brad Pitt már számos filmben szerepelt, így bőven van tapasztalata, és azt is meg tudja mondani, mely hírességekkel volt különösen nehéz együtt dolgozni.

A napokban a mozikban bemutatkozott A gyilkos járat című film, amelynek egyik szereplője, a többek között a Tenetben is feltűnő Aaron Taylor-Johnson számolt be bővebben a svájci Locarnói Nemzetközi Filmfesztiválon arról, milyen Pitt-tel dolgozni. A színészt nagyon alázatos és szívélyes embernek írta le, aki egy teljesen új fejezetet nyitott az életében. 

Ahogy azt kiemelte, Pitt szeretne némi örömet csempészni ebbe a világba, valamint olyanok környezetében kíván lenni, akik szeretnék jól érezni magukat. Mindezek mellett egy érdekes tényt is megosztott nemcsak Pittről, hanem úgy en bloc a színészekről is.

Sok színésszel dolgozol együtt, és egy idő után elkezdesz kis feljegyzéseket készíteni: »Soha többé nem dolgozom ezzel a személlyel«. Bradnek is van egy ilyen listája, egy jó és egy sz.r

– magyarázta Taylor-Johnson, bár arra nem derült fény, pontosan kik is lehetnek ezeken a listákon. 

A színész a forgatáson egy verekedős jelenet alkalmával súlyos sérülést is szenvedett a kezén, ám nem a kézsérülés volt az egyetlen, ami gondot okozott a számára. Taylor-Johnson ugyanis annak érdekében, hogy még karcsúbbnak tűnjön a filmvásznon, ketodiétát folytatott, ám alacsony vércukorszintje miatt egyszer csak elájult.

Amikor elvállalsz egy David Leitch-filmet, tudod, hogy szerzel majd néhány harci sérülést

– fejtette ki a színész a film rendezőjére utalva, akinek nevéhez fűződik például a John Wick és Deadpool 2 is.

(Borítókép: Peter Nicholls / Reuters)

Rovatok