Index Vakbarát Hírportál

Ezra Miller megint kihúzta a gyufát, alkoholt lopott egy házból

2022. augusztus 11., csütörtök 13:40

A színészt ezúttal betöréses lopással vádolják, mivel nemcsak illetéktelenül behatolt egy épületbe, hanem a konkrét célja is az volt, hogy alkoholt szerezzen.

Már nem ez az első alkalom, hogy Ezra Miller összetűzésbe keveredik a hatóságokkal, azonban legutóbb egy igen pitiáner bűncselekményt követett el. A színész ugyanis betört egy Vermont államban álló házba, hogy onnan alkoholt lopjon el. A rendőrségi jelentés szerint az eset még május 1-jén történt, amikor is Stamford városába riasztották őket egy betöréshez. 

A biztonsági kamera felvételei alapján pedig elég hamar bebizonyosodott, hogy az elkövető a Legendás állatok-filmsorozat Credence-ét alakító Ezra Miller, aki az ügy gyanúsítottja lett. Ahogy azt a hatóságok közölték, épp senki nem volt otthon abban a házban, ahova betört. A 29 éves színésznek szeptember 26-án kell bíróság elé állnia.

Ezra Millert az utóbbi időben megvádolták már testi sértéssel, illetve több nő is azt állította, hogy bántalmazta őket. Áprilisban a hawaii rendőrség letartóztatta őt, mert állítólag eldobott egy széket, amely aztán homlokon talált egy 26 éves nőt. Mindössze két héttel előtte a férfit zaklatással és rendbontással vádolták meg, mivel egy ottani karaokebárban elkapta egy éppen éneklő nő elől a mikrofont, illetve nekiesett egy dartsozó férfinak is – írja a BBC.

(Borítókép: Ezra Miller 2019. november 14-én. Fotó: Taylor Hill/FilmMagic)

Rovatok