Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Imádja az apaságot.

  Aurelio Caversaccio börtönből valós szabadulása óta teljesen megváltozott, ugyanis a rácsok mögött tudta meg, hogy édesapa lett. A korábbi botrányhőst rendkívül megviselte a bezártság, sok mindent átértékelt magában, erről most a Borsnak adott interjújában mesélt. A celeb bevallása szerint a börtönben minden nap ugyanolyan, amit pedig elég nehezen dolgozott fel, hogy a harmincadik születésnapját még a Maldív-szigeteken ünnepelte, a rákövetkezők pedig már a rácsok mögött.

  Bent csak egy szám vagy, én voltam az MF1681. Az első néhány hónap nagyon nehéz volt. Soha nem akarok visszakerülni, minden szabályt betartok. Amikor egy embernek elveszik mindenét, konkrétan mindenét, az egzisztenciáját, a szabadságát, a méltóságát... Aki egyszer bekerül – két év nagyon sok idő –, az egy életre megtanulja, mit szabad és mit nem. Senkire nincs szükségem, hogy a jó úton tartson, mert az a két év... senki nem tudja, mit kellett ott kiállnom.

  Az egykori villalakónak a börtönben töltött ideje alatt egy kislánya is született, Sofi,  akivel akkor találkozhatott először, amikor büntetése maradékát reintegrációs őrizetben tölthette a bajai otthonában. A szülőség pedig nagyban segített neki megkomolyodni: tudatos, felelősségteljes apuka szeretne lenni.

  Gyermeke nevelésében is segít, így például ragaszkodik ahhoz, hogy az asztalnál egyenek, valamint minden este elrakatja a játékokat, hogy ne változzon a lakás egy nagy gyerekszobává.

  Igyekszem mindenből kivenni a részem, egy ideje már a kakis pelenkát is kicserélem. A fürdés például már az én feladatom: bárhol vagyok napközben, mindig igyekszem hazaérni 7 órára, és együtt fürdünk Sofival. Olyankor egy óra bolondozás van, nem érdekel, ha kiloccsan a víz vagy az egész fürdőszoba egy nagy habtenger lesz. Ez a mi időnk, és semmiért nem mondanék le róla.

  – fogalmazott Aurelio, aki párjával tudatosan hozta meg a döntést, hogy ne mutassák meg a gyermekük arcát. Hozzátette, a második gyermekükre is rábíznák majd, hogy később döntse el szeretne-e szerepelni, ugyanis még egy kislánynak nagyon örülnének.

  Szoktunk róla beszélgetni a szerelmemmel, Nikivel, hogy lehetne még egy gyerkőc. Olyan jó, amikor az embernek van egy édestestvére! És így, hogy lányos apuka lettem, nagyon szeretek eljátszani a gondolattal, hogy két lányom van. És akkor három csaj lenne mellettem, nagyon imádnám! Tudok bánni egy lánnyal, egy nővel, mert én is nagyon érzékeny lélek vagyok.

  A kétéves Sofinak egyre jobban megmutatkozik az egyénisége. Aurelio állítása szerint, nagyon sok mindenben hasonlít rá a kislánya – de olyanban is, aminek nem feltétlenül örül: „Nagyon hangos és nagyon akaratos, akárcsak én. Ha valami nem úgy van, ahogy ő szeretné, akkor elég hangosan ad hangot ennek. De egyébként kincs ez a gyerek, nyilván egy pillanat alatt az ujjai köré csavar!” – tette hozzá.

 • Míg Liptai Claudia július 15-én ünnepelte az 51. születésnapját, addig lánya, Gesztesi Panka július 16-án lett 18 éves. A műsorvezetőnő erről a különleges évfordulóról a közösségi oldalán is megemlékezett, mégpedig az alábbi megható sorokkal.

  „18. Amikor kislány voltam, kevés dologban voltam biztos. Nem tudtam, mi leszek, nem tudtam, milyen nő leszek. De egy dologban biztos voltam. Anya akarok lenni. Gyerek nélkül nem élhetem le az életem. Aztán 18 évvel ezelőtt az éj leszálltával nagy lett az izgalom. A kislányom összecsomagolta a kis motyóját a hasamban és útra kelt.

  Én úgy gondolom, anyaként azt a csodás feladatot kaptam, hogy amíg csak tudom, kísérem az útján a kis kibontakozó életed. Csillagom, te a mai nappal nagykorúvá válsz, de ez csak papír. Az én kislányom mindig az egyik legféltettebb kincsem lesz. Kívánom a legboldogabb is legyen.

 • Jennifer Lawrence enyhe utalást tett arra, hogy a színész szakmában azt szereti a legkevésbé, hogy bizonyos szerepei miatt olyan embereket is meg kell csókolnia, akiket egyáltalán nem szeretne. Bár már csak Az éhezők viadala filmek miatt is van tapasztalata a dologban, ez mégsem könnyíti meg a dolgát.

  A 33 éves színésznő azt már beismerte, hogy megbánta, hogy elvállalta az Utazókcímű filmet , hiszen az meglátása szerint nagyot bukott. Lawrence-t egyébként még az énekesnő Adele is megpróbálta lebeszélni, de rá sem hallgatott. Mint kiderült, már a csókjelenetek forgatásakor is szörnyülködött, sőt: filmbéli szerelmével, Chris Pratt-tel intim jelenetet is fel kellett vennie, amit felettébb bizarrnak ítélt meg.

  Nagyon kínlódtam már csak a gondolat miatt is, hogy meg kell csókolnom Chris-t. Ezért nagyon berúgtam. Aztán ez még több szorongáshoz vezetett, mert amikor hazaértem, csak akkor kezdtem el gondolkozni, hogy fogalmam sincs arról, mit csináltam. És Chris Pratt házas volt! Ez volt az első alkalom az életemben, hogy egy házas embert csókoltam meg, és bűntudat kínzott, főleg a gyomromat. Tudtam, hogy ez azért van, mert ez a munkám, de ezt a gyomrommal nem bírtam megértetni. 

  – mesélte Lawrence.

  (via LadBible)

 • Egy szakítás sosem jön jókor, és általában feldolgozni sem lehet könnyen. Erről egy 21 éves brit nő is tudna mit mesélni, akinek szívét nem sokkal azelőtt törte apró darabokra a barátja, hogy útnak indultak volna első romantikus nyaralásukra. 

  Ruby Mooney izgatottan várta az utat, hiszen párjával, akivel négy évig volt együtt, a Karib-térséget fedezték volna fel. Tíz napot töltöttek volna el a jamaicai Runaway Bay-en all inclusive ellátással, a fiatalember azonban a szakítás mellett döntött pár héttel indulás előtt. Mooney magába roskadt, a szívfájdalma mellett azt sem tudta, mihez kezdjen a 2700 fontos (1,2 millió forintos) úttal. Végül ahelyett, hogy visszamondta volna a nyaralást, megkérdezte az édesapját, vele tartana-e. Bár a szőkeség nem hitte volna, de az 56 éves Brent Mooney az utolsó pillanatban elintézte, hogy vele mehessen, a munkahelyén ugyanis megengedték neki, hogy szabadságot vegyen ki.

  Ruby Mooney úgy véli, jobban nem is sülhetett volna el a dolog, hiszen tíz napon át bulizhatott az édesapjával, akivel nagyon szoros kapcsolatot ápol. Igaz, sokkal nagyobb figyelmet kaptak, mint gondolták, hiszen a nyaraláson nem az apjának, hanem a párjának, vagy a sugar daddyjének nézték az 56 éves férfit.

Rovatok