Index Vakbarát Hírportál

Férje búcsút vett Olivia Newton-Johntól: Jelenünk és örökkévalónk volt ez a szerelem

2022. augusztus 11., csütörtök 11:31

Megható sorokkal búcsúzott feleségétől a 73 éves korában, a hét elején elhunyt Olivia Newton-John férje, John Easterling. A Grease sikerfilmmel ismertté vált színész-énekes hosszú évek óta küzdött mellrákkal, halálát is ez okozhatta.

Ahogyan arról az Index is beszámolt, 73 éves korában elhunyt Olivia Newton-John négyszeres Grammy-díjas angol–ausztrál énekesnő és színésznő.

Férje, John Easterling elmondása szerint hétfő reggel békésen halt meg dél-kaliforniai otthonában, családja és barátai körében. 

Az 1978-ban bemutatott Grease című sikerfilmmel ismertté vált színésznőnél 1992-ben diagnosztizáltak mellrákot, de a betegség tünetmentessé vált, majd 2013-ban kiújult. Ezt követően újra tünetmentes lett, de a kór 2017-ben ismét kiújult nála, halálát is ez okozhatta.

A művésznő halálhírének bejelentését követően most férje újra megtörte a csendet, és érzelmes sorokkal búcsúzott feleségétől Instagram-oldalán

Olivia gyógyító volt, aki az ének, a szavak és az érintés erejét használta. Ő volt a legbátrabb nő, akit valaha ismertem. Az emberekkel és a természettel való törődése felülmúlta azt, ami emberileg lehetséges, isten kegyelmének köszönhetem, hogy ilyen sokáig megosztotta velem lelkének mélységét és szenvedélyét. A legnehezebb időkben is megőrizte humorát és elképesztő akaraterejét

– írta Easterling. 

A férj kitért kapcsolatukra is, amely elmondása szerint a legcsodálatosabb szerelem volt, ami létezhet. 

Az egymás iránt érzett szerelem túlszárnyalt minden képzeletet. Mindennap kifejeztük hálánkat ezért a szeretetért, amely olyan mély, olyan valódi és olyan természetes volt, hogy soha nem kellett dolgoznunk rajta. Csodálattal álltunk ez előtt a rejtély előtt, múltunk, jelenünk és örökkévalónk volt ez a szerelem

– emlékezett a férj, aki az 1990-es években ismerkedett meg Newton-Johnnal. A színésznő és Easterling 2008 óta voltak házasok. 

(Borítókép: OliviaNewton-John 2016. október 3-án. Fotó: Desiree Navarro / Getty Images)

Rovatok