Index Vakbarát Hírportál

Bruce Willis visszatért a zenéléshez

2022. augusztus 17., szerda 10:52

A színész visszavonult a filmezéstől, azonban most úgy tűnik, újra kacsingat a zeneipar felé. A 80-as években több albumot is kiadott, és egy újabb videó tanúsága szerint jelenleg a zenélésben találta meg önmagát.

Sokak bánatára Bruce Willis még márciusban bejelentette, afáziás, ezért abbahagyja a színészetet. Betegsége miatt ugyanis nehézkessé váltak számára a forgatások, így a visszavonulás mellett döntött. Az afázia ugyanis befolyásolja a kommunikációs képességeket, beleértve a beszéd megértésének zavarát is. 

A színészről a bejelentés óta igen keveset lehet hallani, felesége, Emma Heming Willis viszont igyekszik időről időre jelentkezni egy-egy bejegyzéssel a közösségi oldalán, hogy ne aggódjanak a rajongók. Legutóbb egy olyan videót osztott meg az Instagram-oldalán férjéről, melyen Derek Richard Thomas zenésszel látható. Utóbbi gitározik a felvételen, míg Willis szájharmonikázik – írja a Page Six.

A tehetségük magáért beszél

– írta a színész felesége a videóhoz. 

A felvétel alapján tehát úgy tűnik, Willis ismét visszatalált a zenéhez, ami segíthet neki betölteni az űrt, amelyet a színészettől való visszavonulás hagyott maga után. A színész számára ugyanakkor nem teljesen ismeretlen terep a zenélés, mivel korábban is voltak már próbálkozásai. 1987-ben és 1989-ben is megjelentetett egy albumot, The Return of Bruno és If It Don't Kill You, It Just Makes You Stronger címmel.

Rovatok