Index Vakbarát Hírportál

Böjte Csaba adott erőt Tóth Gabinak

2022. szeptember 25., vasárnap 10:34

Megáldotta Tóth Gabit szegedi fellépése előtt Böjte Csaba ferences rendi szerzetes vasárnap. Az énekesnő azt írta a közösségi oldalán, az atya áldása erőt adott számára.

Böjte Csabával találkozott szegedi koncertje előtt Tóth Gabi. Az énekesnő leírása szerint a ferences rendi szerzetes „áldással és öleléssel adott erőt számára és megerősítette a hitében”.

A szegedi koncert előtt Böjte atya áldása és ölelése erőt adott és megerősítette a hitemet. A hitemet abban, hogy a szeretet legyőzi a gyűlöletet. Tízezer ember a Dóm téren. A hit ereje, köszönjük, Szeged!

– írta Instagram-posztjához az énekesnő. 

Nincs jól mostanában

Mint arról korábban írtunk, Tóth Gabi úgy érzi, céltáblává vált az elmúlt időszakban. Az énekesnő nemrégiben a blogján jelentkezett egy újabb szösszenettel, amelyben a benne felgyülemlett sérelmekről értekezett.

Mint írta, gyűlöletcunami áradt rá, azt azonban nem tudja, mivel érdemelte ezt ki.

Ami a legjobban fáj, hogy tényleg nem értem, mit tettem, amiért ezt tűrnöm kell. Milyen mértékű a bűnöm, ami miatt évek óta ki lettem kiáltva ellenségnek? A családtagjaim, a gyermekem halálát kívánni maradhat büntetlen?

– tette fel a kérdést akkor. Az énekesnő azóta határozatlan időre visszavonult a közösségi médiától.

De csak részben, ugyanis ma az Instagram-oldalán 24 óráig elérhető üzenetben közölte, hogy már sokkal jobban van. Mint fogalmazott, megterhelő volt számára az elmúlt időszak, ezért a következő hónapokban vissza kell vennie a tempóból. A holnapi, szegedi koncert azonban nem marad el, mert „a közönség szeretete, a zene feltölti a lelkét, és számára ez a legfontosabb”.

Nemrég pedig Navracsics Tiborországgyűlési képviselő jelentkezett rövid Facebook-bejegyzéssel, aki arról tájékoztatta követőit, hogy Tóth Gabi kórházba került, ezért a péntekre tervezett tapolcai Polgári Szalon elmaradt.

Rovatok