Index Vakbarát Hírportál

Mégsem jön Justin Bieber tavasszal Budapestre

2022. október 6., csütörtök 14:02

Az énekes elhalasztja a Justice World Tour már meghirdetett koncertjeit.

Egészségügyi problémái miatt döntött úgy a kanadai énekes, hogy elhalasztja folyamatban lévő turnéjának összes meghirdetett buliját. Ez azt jelenti, hogy Justin Bieber nem lép fel Budapesten 2023. március 11-én a Papp László Budapest Sportarénában.

A Justice World Tour eredetileg 2020-ban indult volna, ám a járvány miatt csak 2022-ben tudott útra kelni a fiatal világsztár és csapata. Bár az egészségével azóta is volt probléma, egy alkalommal arcbénulás miatt kellett lemondania néhány koncertet, ám a magyar közönség nagy örömére a Sziget Fesztiválon fellépett augusztusban. Akkor úgy tűnt, nagyon jó állapotban van, még egy privát partira is jutott energiája a turai kastélyszállóban.

Szeptember elején aztán ismét lemondott néhány bulit kimerültségre, illetve az egészségi állapotára hivatkozva, ami úgy tűnik, mostanra sem jött még helyre, ezért döntött úgy végül, hogy az egész turnét eltolja. A szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményből nem derül ki, hogy a lemondott bulikat mikor pótolja.

(Borítókép: Justin Bieber 2022. augusztus 12-én. Fotó: Joseph Okpako / WireImage / Getty Images Hungary)

Rovatok