Index Vakbarát Hírportál

Egy barátság vége? Britney Spears beolvasott Selena Gomeznek

2022. november 2., szerda 14:56

Britney Spears a jelek szerint beszólt barátnőjének, Selena Gomeznek egy bizarr posztban, amelyet kedden osztott meg Instagramon.

A negyvenéves popsztár egy köszönőbeszédre utalhatott, amelyet Selena Gomez mondott a 2016-os American Music Awardson, miután hazavitte a legnépszerűbb női pop-rock előadónak járó díjat. Az énekesnő arról beszélt a színpadon, hogy számára a belső szépség többet ér, mint külső.

„Nem akarom látni a testeteket Instagramon. Azt akarom látni, ami itt van” – üzente Selena Gomez a nőknek, miközben a szíve felé mutatott.

Britney Spears szinte szó szerint idézte ezt a mondatot posztjában, mielőtt hangot adott megvetésének az „igazmondó beszédek” és a más nőket „megszégyenítő” nők iránt.

Szóval legközelebb ha meglátom, hogy valaki egy videóklipben nyalókákat szopogat, miközben arról beszél, hogy szégyenteljes, ha a nők a testüket mutogatják, szeretném elmondani neki, hogy ne legyen álszent

– írta Britney az alábbi fotó mellé korábban. A szöveget azóta törölte, de a Daily Mail csinált egy képernyőfotót az eredeti bejegyzésről.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Channel 8 (@britneyspears) által megosztott bejegyzés

A nyalókás rész Selena Gomez és a Blackpink közös, 2020-as klipjére utalhat a lap szerint.

Rovatok