Index Vakbarát Hírportál

Amber Heard sem kér a Musk-féle Twitterből, törölte fiókját

2022. november 7., hétfő 14:21

Elon Musk volt barátnője, Amber Heard törölte fiókját, miután a milliárdos férfi megvásárolta a közösségi platformot.

Egy hét telt el azóta, hogy Elon Musk 44 milliárd dollárért megvásárolta a Twittert, és korábbi barátnője, Amber Heard felfüggesztette fiókját a platformon – írja a Yahoo.

A színésznő és a milliárdos azután jött össze 2016-ban, hogy Heard és Depp szakított. 2018-ig alkottak egy párt. A szakítás elvileg békés volt, Musk neve még Amber Heard tanújaként is felmerült a színészpár tavaszi rágalmazási perében, végül azonban nem kellett megjelennie a bíróságon.

A Musk-féle Twitter – kicsit sárga, kicsit savanyú, de az övé

Nem sokkal azután, hogy Elon Musk átvette az irányítást a Twitter felett, szigorú tisztogatási hullám vette kezdetét, és a milliárdos azonnal leváltotta a vállalat vezérigazgatóját, pénzügyi igazgatóját és a cég vezető ügyvédjét is.

A közösségimédia-felületet használók azonnal el is kezdtek találgatni, kik lehetnek azok, akiknek feloldhatja tiltását a Tesla első embere. Sokan úgy gondolták, hogy a volt amerikai elnök, Donald Trump is visszatérhet a platformra, ha azonban hinni lehet neki, akkor nem fog, abban az esetben sem, ha feloldják tiltását.

A mostanában balhét balhéra halmozó Kanye Westnek is megkegyelmezett Musk, így az amerikai rapper már vissza is kapta fiókját.

Az hibázik, aki dolgozik – tartja a mondás, így nem meglepő, hogy Elon Muskék is követtek el bakikat, noha talán nagyobbat, mint tolerálható lenne. Miután a Twitter múlt hét pénteken elbocsátotta a cég dolgozóinak nagyjából felét, most több tucat, állásukat vesztett dolgozójukat kérik arra, hogy térjenek vissza. Egyes alkalmazottakat tévesen bocsátottak el, másokat pedig azelőtt engedtek el, mielőtt a vezetőség rájött volna, hogy a munkájuk és tapasztalatuk még értékes lehet a cég számára.

Rovatok