Index Vakbarát Hírportál

Tóth Andi: Mindenkit megillet a magánélet

2022. november 20., vasárnap 13:17

Tóth Andi Lékai-Kiss Ramónának mesélt arról, min ment keresztül az utóbbi időszakban, és azt is elárulta, mik a tervei decemberre. Az énekesnő fáradtnak érzi magát, és nagyon nehéznek tartja az elmúlt egy évet.

Interjút készített Tóth Andival a Dancing with the Stars adásához Lékai-Kiss Ramóna. A műsorvezető arról kérdezte az énekest, hogy érzi magát, és milyen tervei vannak a következő időszakra nézve.

Az énekes elárulta, hogy nagyon nehéz volt számára ez az év, mivel 2-300 fellépése volt. A munka miatt pedig fáradtnak érzi magát, ezért a decembert szeretné teljesen pihenéssel tölteni. Ugyanakkor nem zárkózik el senki és semmi elől. 

Nincs zárva a kapu, nem az van, hogy lakat van rajta. Ki lehet nyitni a kilincset, de olyanoknak engedem csak, akiken látom, hogy jóindulattal, kíváncsisággal lépnének be, nem rosszindulattal. A magánéletem, a párkapcsolatom, a barátaim, a munkám mélyebb részeit nem osztom meg. Ez nem amiatt van, mert titkolok bármit, vagy én magam vagyok felszínes, de attól függetlenül, hogy közszereplők vagyunk, mindenkit megillet a magánélet

– mesélte Tóth Andi, aki a jövő heti döntőben Andrei Mangrával fog visszatérni a műsor színpadára egy tánc erejéig. 

A próbáknak szenteli az idejét

Az Index nemrég számolt be arról, hogy Tóth Andi Instagram-bejegyzésben írta le, milyen érzelmek kavarognak benne. Úgy érzi, túl sok támadás érte, azonban nem érti, miért, ezért arra a döntésre jutott, hogy egy időre pihenteti a közösségi médiát.

Bejegyzése végén hangsúlyozta, tudja, ezt kötelessége tűrni, de szeretné, ha mindenki rájönne, nem a tengerentúlon vagyunk, ahol hatalmas médiafigyelem övezi a sztárokat.

Ez nem Amerika. Ez egy kis ország, rengeteg rosszindulattal

– zárta posztját, amelyben leszögezte, hogy a következő napokban nem posztol, a próbáknak szenteli idejét, és megpróbálja eldönteni, merre tovább.

(Borítókép: Tóth Andi. Fotó: Kaszás Tamás / Velvet)

Rovatok