Index Vakbarát Hírportál

Az óceánba szórhatják Aaron Carter hamvait

2022. november 30., szerda 11:16

A legfrissebb hírek szerint Aaron Carter hamvainak egy részét az óceánba szórhatják, míg másik részét az édesanyjával együtt temethetik el a halálát követően.

Még november elején érkezett a hír, miszerint a Backstreet Boys énekesének, Nick Carternek testvérét, a rapper Aaron Cartert holtan találták az otthonában. Halálának pontos okára azóta sem derült fény, bár Nick Carter a függőséget, illetve a mentális betegséget tette felelőssé.

Ahogy azt a TMZ megtudta, az elhunyt rappert azóta elhamvasztották. Az édesanyja, Jane elmondása szerint a család azt tervezi, hogy jövő tavasszal az óceánba szórják az elhunyt rapper hamvait a húgáéval, Leslie Carterével együtt – amelyek azóta egykori férjénél, Mike-nál vannak. A fiatal lány 25 éves korában hunyt el még 2012-ben, szerepelt a House of Carters nevezetű valóságshow-ban is.  

Az édesanya mindemellett kifejtette, a testvérek hamvainak egy részét pedig mellé szeretnék majd helyezni a halálát követően. Aaron Carter hamvai jelenleg az ikertestvérénél, Angelnél vannak. Továbbá azt is kiemelte, hogy a rapper menyasszonya, Melanie Martin érdekes módon nem fog részt venni a jövő tavaszi szertartáson, amely során az óceánba fogják szórni a hamvakat. 

Mint hozzátette, nemrég felkereste őket Lance Bass énekes, aki közeli viszonyban van Carterékkel, és felajánlotta, hogy használhatják a Los Angeles-i otthonát, ha búcsúztatót szeretnének tartani a rappernek. A TMZ értesülései szerint egyelőre felfüggesztették ezeket a terveket, mivel többek is halálosan megfenyegették a családot azóta.

(Borítókép: Aaron Carter 2013. március 3-án. Fotó: Ilya S. Savenok/Getty Images)

Rovatok