Index Vakbarát Hírportál

Megszólalt Opitz Barbi párja: Van egy sz*rkavaró a családban

2022. december 24., szombat 11:05

Az énekesnő eltűnését pénteken jelentették be a családtagjai, azt állítva, a barátja életveszélyesen megfenyegette őt. Opitz párja először szólalt meg a történtek óta.

Bombaként robbant a hír pénteken, miszerint eltűnt a 2016-os X-Faktor nyertese, Opitz Barbi. A családja a párját, Albertet okolta mindezért, mondván, életveszélyesen megfenyegette őt. Az énekesnőre végül az otthonában találtak rá a rendőrök. Opitz péntek este az Instagram-oldalán 24 órán keresztül elérhető történetben jelentkezett, és azt állította, nincsen semmi baj, vitatkoztak, és a telefonja a párjánál maradt, amikor dolgozni ment, ezért nem érte el őt senki.  

Ahogy a Ripost kiszúrta, a történtekkel kapcsolatban most megszólalt Opitz párja is, aki Instagram-oldalán közölte:

Láttam a szerencsétlen sz*rkavarást, emberek, elmentem dolgozni, Barbi Pesten aludt. Ennyi a nagy harc. Elég gáznak tartom, ha van egy sz*rkavaró a családban, például egy anyuka, aki képes az egész családot egy olyan ember ellen fordítani, akit soha nem láttak. Megmondom a frankót, életemben nem találkoztam se a tesójával, se az apjával, se senkivel. És, ha mocskolódni akarunk, bármikor megmutatom az anyja és az apja intelligens, életveszélyes fenyegetőzéseit, mert inkább azt verném nagydobra, mint az ő kitalált sz*rjukat

– írta. Nyilatkozatára pedig azóta már reagált az énekesnő testvére is, kijelentve: „Tegnap megtették a feljelentést, nyoma van, hogy Barbira rátörte az ajtót, betört az ablak, számtalanszor megverte, zsarolja. Ez nem lesz ennyivel elrendezve, Barbi fél tőle. Életveszélyes.”

A rendőrség intézkedett

Opitz Barbi édesanyjának és testvérének aggodalmáról egy Facebook-csoportban tettek közzé egy bejegyzést még péntek délután. Ebben azt fogalmazták meg, az énekesnő csütörtökön Kókára indult a barátjához vonattal, azóta nem lehetett elérni őt telefonon. A testvére mindemellett arról is beszámolt, Opitz párja életveszélyesen, gyilkossággal fenyegette meg őt, így azt sejtették, ismét összetűzésbe keveredhettek. Az énekesnőre végül az otthonában találtak rá. 

Az esettel kapcsolatban azóta már megszólalt a rendőrség is, közölve, 2022. december 23-án 12 óra 42 perckor érkezett a bejelentés, miszerint egy nőt a lakásán a barátja megfenyegetett, és arra kényszerítette, hogy vidékre menjen vele. 

A rendőrök a bejelentéssel érintett lakcímre kimentek, ahol a nő nyitott ajtót. Az intézkedés közben a bejelentésben említett férfi is megjelent. Tekintettel arra, hogy a férfi korábbi viselkedésével kapcsolatban felvetődött a garázdaság gyanúja, így a férfit előállították a VII. Kerületi Rendőrkapitányságra. Elszámoltatása folyamatban van. A bejelentésben említett nőt a rendőrök tanúként hallgatják ki. Az esettel összefüggésben személyi sérülés nem történt

– válaszolták megkeresésünkre.

(Borítókép: Opitz Barbi 2020. augusztus 17-én. Fotó: Kaszás Tamás / Velvet)

Rovatok