Index Vakbarát Hírportál

L.L. Junior hosszú időre elhagyja az országot

2023. január 12., csütörtök 08:53

L.L. Junior énekes hónapokra elutazik a karib-tengeri Dominikára. A tervek szerint egy barátjával hajóutakat fog szervezni, ahol hetente kétszer fellép majd egy helyi zenekarral.

L.L. Junior úgy döntött, hónapokra a Dominikai Köztársaságba utazik, és a pihenés mellett befektetésbe kezd egy régi barátjával, aki turistavezetőként dolgozik kint. A tervek szerint hajóutakat fognak szervezni a tengerentúlon, ahol az énekes egy tradicionális kubai bachata zenekarral fog fellépni hetente kétszer.

A Blikk értesülése szerint a formáció klasszikus magyar dalokat ad majd elő különböző feldolgozásokban. A hét többi napját Junior a pihenés mellett dalok írásával tölti majd. Hogy mikor utazik, még nem tudja pontosan. A lapnak azt is kifejtette, hogy sokkal nyugodtabb életet szeretne ezentúl élni, és minden évet Dominikán kezd majd.

Amint arról az Index is beszámolt, az énekesnek mostanában nem lehettek nyugodt napjai, ugyanis együttese, a húsz év után visszatérő Fekete Vonat januári koncertje veszteséges volt, és személyes okok miatt a májusi koncertjüket is lefújták. Később bejelentették, hogy a Fekete Vonat végleg feloszlik. Nemrég kiderült, hogy a pénz volt az oka a nézeteltéréseknek.

Emellett január elején az is kiderült, hogy L.L. Juniornak és feleségének a válópere hosszú évekig elhúzódhat, ugyanis a felek nem tudnak megállapodni az anyagiakról. Az ügy bíróság elé került, a tárgyalás januárban indul.

(Borítókép: Velvet)

Rovatok