Index Vakbarát Hírportál

Zámbó Krisztián hazugnak nevezte Delhusa Gjont

2023. január 17., kedd 13:53

Zámbó Jimmy legidősebb gyermeke a Facebookon szállt bele Delhusa Gjonba, aki állítása szerint hazudott arról, hogy édesapja pénzt kért tőle.

Delhusa Gjon egy héttel ezelőtt tűnt fel az RTL Fókusz című műsorában, amelyben arról számolt be, hogy Zámbó Jimmy 2000 decemberében, azaz a halála előtt egy nagyobb pénzösszeget kért tőle. A népszerű énekes ugyanis azt tervezte, hogy zenésztársa kiadója adja majd ki a további lemezeit, így előleget kért tőle az albumokra, amit állítólag meg is kapott. Ahogy azt Delhusa kifejtette a riportban, ezt a pénzt soha nem kapta vissza, mivel Zámbó néhány nap múlva meghalt, a lemezek pedig sosem készültek el.

Rögtön igent mondtam, lementem a széfbe, és felhoztam neki. Gyakorlatilag ez már majdnem szilveszterkor volt, és mondtam: »Mi ilyen sürgős?« Azt mondta: »Hát új autó, új Merdzsó, és amúgy is valami Berninek lakást kell venni. Neki azonnal szüksége van egy nagyobb összegre.« Megörültem neki, hogy jó, akkor a Delhusa Records lesz a Jimmynek a következő lemezkiadója

– emlékezett vissza Delhusa, azonban Zámbó Jimmy legidősebb gyermeke, Krisztián erről másképp vélekedik.  

Ahogy azt a Ripost kiszúrta, Zámbó Krisztián a Facebookra feltöltött riport alatt a kommentekben árulta el véleményét a Delhusa által elmondottakkal kapcsolatban – és nem finomkodott. 

Hazug vagy, Delhusa! És tudod jól, hogy én tudom

– írta

Nem Zámbó volt az egyedüli, aki elégedetlenségét fejezte ki, mivel egyes kommentelők azt kifogásolták, miért nem hagyják békében nyugodni az énekest. Akadtak ugyanakkor olyanok is, akik azt tanácsolták Zámbónak, keresse meg Delhusát telefonon, hogy tisztázzák a konfliktust, ami meg is történt. 

Már felhívtam, és beszéltem vele! Egy hazug ember volt, és az is marad, és még gyáva is

– válaszolta Zámbó egy kommentre.

(Borítókép: Zámbó Krisztián és Delhusa Gjon. Fotó: RTL Klub, Sándor Katalin / MTI)

Rovatok