Index Vakbarát Hírportál

Ráküldték a rendőröket Britney Spearsre

2023. január 26., csütörtök 14:20

Az énekesnő Instagram-oldalának megszűnése aggodalommal töltötte el rajongóit, akik a hatóságokhoz fordultak segítségért. A rendőrök kivonultak Spears kaliforniai otthonához, hogy megbizonyosodjanak róla, minden rendben.

Britney Spears amerikai énekesnő már nem először kelt riadalmat a viselkedésével. Legutóbb egy étteremben kapták őt lencsevégre, amint az asztalnál motyog magában, miközben az étlappal próbálja eltakarni az arcát az őt vevő kamerák elől. Korábban többször is törölte már Instagram-oldalát, amelyen nevét nemrég River Redre változtatta, és azt állította, mostantól így hívják.

A napokban ismét teljesen eltűnt az Instagramról, törölte a profilját, ami nagy aggodalmat váltott ki.

Az énekesnőre nagy nyomást helyezhetett az édesapjával folytatott jogi hercehurca, így nem lenne meglepő, ha úgy kikészült volna, mint anno 2007-ben, amikor egy Los Angeles-i fodrászatban a paparazzik előtt nyírta kopaszra a haját. Bár többször előfordult már eddig, hogy Spears megszüntette Instagram-oldalát, a rajongók most azt feltételezték, baj történhetett, így kihívták a rendőröket. 

Mint azt Ventura megye seriffhivatalának szóvivője közölte a TMZ-vel, kedd este 23 óra körül kezdtek hívásokat kapni azzal kapcsolatban, hogy az énekesnővel valami gond lehet. A hatóságok ezt követően biztonsági okokból felkeresték az otthonát, és megállapították, nincs miért aggódni, mivel Spears nincs veszélyben. Azt ugyan nem tudni, hogy közvetlenül vele beszéltek-e, vagy más biztosította őket afelől, hogy jól van.

Az énekesnőhöz köthető egyik forrás szerint kifejezetten kényelmetlenül érintette, hogy a hatóságok az éjszaka közepén kopogtattak az ajtaján, de egyáltalán nem volt meglepve, mivel tudja, hogy a rajongói törődnek vele. 

(Borítókép: Britney Spears 2018. április 12-én. Fotó: Alberto E. Rodriguez / Getty Images)

Rovatok