Index Vakbarát Hírportál

Justin Bieber már a 2024-es turnéállomásait is lemondta

2023. március 1., szerda 13:07

Az énekes 2024-re tervezett turnéállomásai egy részének is lőttek, így majdhogynem az egész Justice World Tour ment a levesbe.

Az énekes turnéja eredetileg 2020-ban vette volna kezdetét, azonban a koronavírus-járvány miatt el kellett halasztania előbb 2021-re, majd 2022-re.

Az első koncert 2022. február 18-án volt San Diegóban, míg az utolsót 2023. március 25-re tervezték Krakkóba – hazánkban idén március 11-én lépett volna fel. Időközben viszont kiderült, hogy Biebernél Ramsay Hunt-szindrómát diagnosztizáltak, így 14 amerikai koncertjét elhalasztotta, és június elejétől július végéig színpadra sem állt.

Június 5-i detroiti fellépése után július 31-én Olaszországban tért vissza, hogy lenyomjon hét turnéállomást – köztük a szigetes fellépését is –, majd  szeptember 4-én, miután fellépett Rio de Janeiróban, bejelentették, hogy a hátralévő koncerteket elhalasztják jövőre, hogy a gyógyulásra koncentráljon. 

A legújabb információk szerint ugyanakkor nem elhalasztásról lehet szó, mivel már a 2024-re tervezett amerikai turnéállomások egy részét is törölték.

Justin Bieber hivatalos oldaláról ugyanis eltűntek a turné hátralévő időpontjai, ahogy a jegyeket forgalmazó Ticketmaster oldalról is törölték a fellépések többségét. Köztük a 2024. júniusi inglewoodi koncertet, illetve más kaliforniai, connecticuti és washingtoni fellépéseket.

A Twittert már elárasztották az aggódó rajongók posztjai, akik sorra osztják meg, mit közöltek velük a jegyértékesítő oldalak, az AXS és a Ticketmaster. Bieber 2024-re tervezett koncertjei közül több is töröltként szerepel, így kérdéses, mikor tudja majd bepótolni többek között a budapesti fellépését, ha egyáltalán erre sor kerül valaha is.

Az énekes menedzsmentje egyelőre semmit nem közölt a megjelent hírekkel kapcsolatban. 

(Borítókép: Justin Bieber 2022. február 18-án San Diegóban. Fotó:  Kevin Mazur / Getty Images for Justin Bieber)

Rovatok