Index Vakbarát Hírportál

Majka kifakadt, soha többet nem utazik a Ryanairrel

2023. március 20., hétfő 11:24

Majka szerint elképesztő, amit a Ryanair művel az utasokkal. A műsorvezető a közösségi oldalán fakadt ki és mesélte el, hogyan járt ezzel a „légitársaságnak csúfolt céggel”. Csupán az vigasztalta, hogy az a csapat nyert, amelyiknek szurkolt.

Majka a közösségi oldalán számolt be arról, hogy a Ryanair légitársaságnál foglaltak jegyet Barcelonába, ám a visszaútra rossz indulási időpontot adtak meg.

Reggel 08.40 szerepel a jegyen, de valójában este 8.40-kor indul a gép. Reggel 6-kor keltünk, és a reptéren közölték velünk, hogy csak este megyünk

– írta.

Azt is elmesélte, hogy a Ryanair helyi irodájában „elkezdtek hazudozni”, hogy megváltozott az indulási időpont, és erről egy e-mailt is kiküldtek. Majka közölte velük, hogy „ez kamu”, és nem kaptak semmilyen e-mailt. Hozzátette, a telefonszámát is meg kellett adni a foglaláskor, tehát arra is küldhettek volna értesítést, ha változik az időpont.

Meg amúgy is teljesen életszerűtlen, hogy véletlenül pont 12 órát késik egy gép. Egyszerűen csak rossz jegyet adtak, és így próbálják megmagyarázni a hibájukat

– fogalmazott.

Az ügyintézőknek még az általuk kiadott jegyet is megmutatta, amin reggel 8.40 szerepel, és megkérdezte, hogy a transzfert vagy esetleg a szállodát a reptéren nem akarják-e kifizetni, de ezt határozottan elutasították. Mikor megkérdezte, hogy mit csináljanak 12 órán keresztül a reptéren két gyerekkel, azt mondták, üljenek le, és várják meg az indulást. 

Elég erélyes voltam, elküldtem őket a francba, de így sem tudok mit csinálni. Teljesen kiszolgáltatott helyzetben van az ember, és ha nagyon balhézik, csak magával b*szik ki.

A műsorvezető megfogadta, hogy soha többet nem repül ezzel a „légitársaságnak csúfolt céggel”.

De legalább a Barca nyert

– tette hozzá, utalva a vasárnap esti el Clásicóra, amelyen a Barcelona hazai pályán 2–1-re legyőzte az ősi vetélytárs Real Madridot.

(Borítókép: Papajcsik Péter / Index)

Rovatok