Index Vakbarát Hírportál

Továbbra is pszichiátrián tartják Amanda Bynest

2023. március 26., vasárnap 14:51 | aznap frissítve

A nemrég pszichiátriára került színésznőnek legalább egy hétig, de az is megeshet, hogy még hosszabb ideig kell az intézményben tartózkodnia.

A héten derült ki, hogy Amanda Bynes színésznőért rendőrök érkeztek ki, mivel meztelenül mászkált Los Angelesben. Már napok óta az utcán élhetett, és telefon sem volt nála.

Egyes források szerint az autóját március 15-én vontatták el, és már kifogyott belőle a benzin, így otthagyhatta, és tömegközlekedéssel, illetve stoppolással mehetett egyik pontból a másikba a városban. Az informátorok elmondása alapján korábban is előfordult, hogy gyalog indult útnak. Elfogása után a színésznőt 72 órás pszichiátriai megfigyelés alá helyezték, viszont, mint kiderült, még legalább egy hétig nem mehet haza.

TMZ információi szerint ugyanis

Bynes pszichiátriai kezelését meghosszabbították, és legalább egy hétig még a Los Angeles-i kórházban kell tartózkodnia.

Sőt, a portál szerint akár hosszabb ideig is benntarthatják. A színésznő jelenleg arra koncentrál, hogy mihamarabb meggyógyuljon, viszont ha az állapota nem kezd el javulni, a kórház akár 30 napra is kitolhatja a gyógykezelés időtartamát. 

Az egyelőre kérdéses, mi lesz vele az után, hogy elhagyta az intézményt, mivel nem sokat segít a helyzetén, hogy a családtagjaival már nem tartja a kapcsolatot. Sőt, a vőlegénye, Paul Michael már január óta nem él együtt vele, így, mondhatni, magára maradt. Bynes egyébként egy évvel ezelőtt került ki a gyámság alól, de eddig még nem érkeztek információk arra vonatkozólag, hogy újravizsgálnák-e a bíróság ezen döntését. 

Rovatok