Index Vakbarát Hírportál

Harry hercegék után Andrew Tate is bekerült a South Parkba

2023. április 5., szerda 06:05

Andrew Tate egykori kick-box világbajnok összetűzésbe keveredett a törvénnyel, ezzel felkeltve a South Park készítőinek figyelmét is, akik végül a sorozat legutóbbi adásában szerepeltették őt.

A South Park készítői szeretik feszegetni a határokat, és az elmúlt években már több hírességet is kifiguráztak, köztük mondjuk Michael Jacksont és Tom Cruise-t.

Legutóbb attól volt hangos a sajtó, hogy a széria egyik részét Harry hercegnek és feleségének, Meghan Markle-nek szánták, akik magánéletet követelve indulnak világ körüli turnéra – ezzel kissé odaszúrva Sussex hercegének és hercegnéjének.

A sorozat legutóbbi részében pedig nem bántak kesztyűs kézzel Andrew Tate egykori kick-box világbajnokkal, korábbi Big Brother-versenyzővel sem.

Tate, aki több millió követőre tett szert igen kifogásolható tartalmaival, jelenleg házi őrizetben van Romániában. A férfit – akit december végén vettek őrizetbe bátyjával, Tristannal és két román nővel együtt Bukarestben – embercsempészettel gyanúsítják, illetve azzal, hogy egy bűnbanda tagja lehet, viszont vádat még nem emeltek egyikük ellen sem.

Andrew Tate története felkeltette a South Park megalkotóinak figyelmét is, így neki szentelték a sorozat legutóbbi részét. 

A férfi Alonzo Fineskin néven tűnik fel a szériában, akiről később kiderül, hogy szexkereskedő. A karakter ábrázata is teljesen rá hajaz, illetve úgy mutatják be a részben, mint akinek a túlzott férfiassága már-már káros. A látottakat Tate sem hagyta szó nélkül, és a Twitter-oldalán az alábbiakat írta:

Majd amikor ártatlannak bizonyulok, alig várom, hogy hozzájárulhassak minden idők legjobb South Park-epizódjának elkészítéséhez

– fejtette ki.

(Borítókép: Andrew Tate. Fotó: Alex Nicodim / Anadolu Agency / Getty Images)

 

Rovatok