Index Vakbarát Hírportál

Horányi Juli üzent a plágiumügybe keveredő Rúzsa Magdinak

2023. április 19., szerda 06:58

Horányi Juli felvette a kapcsolatot Rúzsa Magdolnával, miután a TikTokra feltöltött videójában arról beszélt, hogy az ismert énekesnő új videóklipje kísértetiesen hasonlít az ő legutóbbi rövid videófilmjéhez.

Február 14-én jelent meg Horányi Juli Sebzetten című dalának videóklipje, amelynek látványvilága a szakítást és a múlt felégetését jeleníti meg. Két hónappal később debütált Rúzsa Magdi Elmegyek című új slágerének klipje, amely nagyon hasonlít az X-Faktor sztárjának videójára.

Ezt követően Horányi Juli felháborodásának adott hangot, de most igyekezett tiszta vizet önteni a pohárba. Mint mondta, nem Rúzsa Magdira akadt ki, hanem a klipet készítő cégre. A dühös reakciót követően a plágiummal vádolt énekesnő is megszólalt:

„Minden tisztelettel szeretnélek megkérni, hogy ne beszélj össze sületlenségeket a médiában, hisz a ma generált cirkuszodért az én stábom fenyegetőzhetne perrel a te irányodba, ugyanis a klipünkben három dolog azonos” – üzente kollégájának a Máté Péter-díjas magyar énekesnő, dalszövegíró, dalszerző.

Ezek a szavak természetesen Horányi Julihoz is eljutottak, aki arról beszélt: nagyon bántotta, hogy az énekesnő így reagált a szavaira. Hozzátette, hogy ennek ellenére is nagyon tiszteli Rúzsa Magdit, és kifejezte reményét, hogy a jövőben tisztázni tudják a félreértést.

„Szeretném leszögezni, hogy egyáltalán nem hibáztatom és hibáztattam Magdit. Sőt kerestem is őt, hogy ezt meg tudjuk beszélni. Itt mindketten az áldozatai vagyunk a gyártó cégnek” – nyilatkozta Horányi Juli a Borsnak.

A lap azt is megtudta, hogy az énekesnő akár jogi útra is terelheti az ügyet, amennyiben ügyvédje zöld utat ad.

(Borítókép: Horányi Juli. Fotó: Németh Kata / Index)

Rovatok