Index Vakbarát Hírportál

Andrew Tate tíz új Bugattit vett, miután „kifosztották” a házát

2023. április 24., hétfő 18:10

Szellemes bejegyzést tett közzé a Twitteren Andrew Tate brit–amerikai influenszer, aki jelenleg házi őrizetben van Romániában.

Amint arról korábban az Index is beszámolt, Andrew Tate brit–amerikai állampolgárságú influenszer és testvére, Tristan házi őrizetbe került 30 napra Romániában, miután három hónapig vizsgálati fogságban voltak. Ennek értelmében április 29-ig nem hagyhatják el lakhelyüket.

A szervezett bűnözés és terrorizmus elleni román ügyészség (DIICOT) embercsempészettel, nemi erőszakkal és bűnszövetkezet működtetésével gyanúsítja őket, azt állítva, hogy fiatal lányokat szexuális tartalmú videók készítésére kényszerítettek. A videókat feltöltötték az internetre, amiből a testvérpárnak jelentős bevétele származott.

Az áldozatok kártérítési igényeinek biztosítékaként Andrew Tate luxusautóinak értékes gyűjteményét január elején lefoglaltaa rendőrség.

Az influenszer most a Twitteren számolt be arról, hogy lerohanták a házát és elvitték az összes autóját, ezért vett tíz új Bugattit. A mellékelt videóban szemügyre is lehet venni a járgányokat, amelyek valójában nem luxusautók, hanem elektromos rollerek. Tate be is mutatta, hogy suhan az egyik új szerzeménye.

Ebben a cikkben szexuális visszaélés a téma. Kérjük, olvassa el erről szóló írásunkat is!

Ha önt vagy ismerősét erőszak éri a kapcsolatában, vagy ha valakiről úgy véli, emberkereskedelem áldozata lett, hívja az Országos Kríziskezelő és Információs Telefonszolgálatot a belföldről ingyenes, 06 (80) 20-55-20-as számon.

A NANE Egyesület bántalmazott nőknek és gyermekeknek szóló segélyvonala szerda kivételével minden hétköznap 18 és 22 óra között ingyenesen hívható a 06 (80) 505-101-es telefonszámon.

Rovatok