Index Vakbarát Hírportál

Stohl Luca egy időre otthagyja a műsorvezetést

2023. április 24., hétfő 15:04

A fiatal híradós egy Instagram-bejegyzéssel búcsúzott el a műsorvezetéstől, hogy innentől kezdve csak magára, illetve születendő gyermekére koncentrálhasson.

Stohl András legidősebb lánya, Luca januárban jelentette be, hogy gyermeket vár. A fiatal műsorvezető akkor elárulta, egy ideje már tervezték a családalapítást, az azonban még őt és férjét is meglepte, hogy ilyen hamar érkezik a baba.

Elmondása szerint szerencsésnek érezte magát, hogy terhessége ellenére sokáig képernyőn maradhat, és gyakorlatilag egészen a szülésig dolgozhat. Hozzátette, hogy csak akkor tér vissza, ha a család, a baba és ő is úgy érzi, hogy itt az idő.

Azonban úgy tűnik, hogy eljött a pihenés ideje. A híradós ezért egy időre elbúcsúzik a műsorvezetéstől, amit egy Instagram-posztban jelentett be. 

Egy darabig az utolsó kép a sminkszobából

– írta bejegyzésében Stohl Luca.

Mint arról korábban az Index is beszámolt, Stohl András idősebbik lánya még 2021 szeptemberében ment férjhez, a műsorvezető és párja azonban olyannyira privát módon kezelik kapcsolatukat, hogy szinte semmit sem osztottak meg a nagy napról – sőt mi több, férje arcát sem láthatták még a követők teljes egészében.

(Borítókép: Stohl Luca. Fotó: Kaszás Tamás / Velvet)

Rovatok