Index Vakbarát Hírportál

Feladta magát a Jackass körözött sztárja

2023. április 28., péntek 13:32

Feladta magát Bam Margera, a Jackass című műsor sztárja, aki ellen néhány napja adott ki körözést a rendőrség az Egyesült Államokban.

Brandon „Bam” Margera ellen amiatt adtak ki körözést hétfőn, hogy bántalmazta testvérét, Jesse Margerát. Ezután egy erdőbe menekült, és azóta nem találták – egészen mostanáig.

A BBC ugyanis arról számolt be, hogy Margera nemrég feladta magát a rendőrségen. A pennsylvaniai rendőrök azt is közölték, hogy Margerát azóta már elengedték egy 50 ezer dolláros óvadék fejében,

és azt is elmondták, hogy a jackass-sztárt nemcsak bántalmazással, hanem több bűncselekménnyel is gyanúsítják.

A BBC híradása szerint a bántalmazás mellett még zaklatással, valamint „terrorisztikus fenyegetések” megfogalmazásával is gyanúsítják. Margera ügyvédje azt mondta, hogy védence egyik bűncselekményt sem ismerte el.

A brit portál szerint a bírósági dokumentumokban az áll, hogy Bam Margera megfenyegette a testvérét, hogy ne hívja ki a rendőröket,

sőt, még azzal is fenyegetőzött, hogy megöli őt és a ház többi lakóját. 

„A családokban mindig vannak viták, ez minden családban így van. Ez nem egy olyan vita, amelyet a bíróságon vagy a médiában kellene rendezni – mondta Bam Margera ügyvédje azután, hogy a gyanúsított feladta magát. A Jackass-sztár ügyében május 25-én tartják az első meghallgatást a bíróságon.

Rovatok