Index Vakbarát Hírportál

Úton van Boris Johnson kilencedik gyermeke

2023. május 20., szombat 10:14

Boris Johnson és felesége, Carrie Johnson a harmadik gyermeküket várják. Első közös fiuk 2020 áprilisában született meg. A volt brit miniszterelnök így összesen kilenc gyermek édesapja lesz.

A 35 éves Carrie Johnson egy Instagram-posztban jelentette be, hogy ismét várandós. A csatolt fotón két gyermekének a kezét fogja, alatta pedig azt írta, „új csapattag érkezik néhány héten belül. Az elmúlt nyolc hónap nagy részében eléggé kimerültnek éreztem magam, de alig várjuk, hogy találkozzunk a kicsivel”.

Az év elején Boris Johnson felesége elárulta, hogy korábban elvetélt, ami lelkileg teljesen meggyötörte. Mikor Romy megszületett, a „szivárványbaba” becenevet adták neki. Ez a kifejezés a vetélés vagy halvaszületés miatt elvesztett baba után született gyermekre utal – írja az Independent.

Boris és Carrie 2019 végén jegyezte el egymást, és 2020 áprilisában köszöntötték első gyermeküket, Wilfred Lawrie Nicholast. Egy meghitt, szinte  titkos  esküvői szertartás keretében házasodtak össze a Westminster-székesegyházban 2021 májusában. Második gyermekük, Romy lányuk 2021 decemberében jött világra. 

A miniszterelnöknek és második feleségének, Marina Wheelernek – akitől 2018-ban vált el – négy közös gyermeke van: a 27 éves Lara Lettice, a 25 éves Milo Arthur, a 23 éves Cassia Peaches és a 21 éves Theodore Apollo. Apjuk harmadik esküvőjén – Carrie-vel – egyikük sem jelent meg A volt miniszterelnöknek emellett további két házasságon kívüli gyermeke is van. A pontos számot hivatalosan senki nem erősítette meg. 

Rovatok