Index Vakbarát Hírportál

Egy csípéssel indult minden, azóta felhőkarcolókra mászik a New York-i férfi

2023. június 2., péntek 05:51

Június 1-jén mutatták be a magyarországi mozikban a legújabb Pókember-filmet, a Pókember: A pókverzumon át című alkotást, amely öt évvel az első rész 2018-as megjelenését követően érkezett meg. Az animációs alkotás premierjének apropóján mai kvízünkben ön is tesztelheti, mit tud az egyik, ha nem a legnépszerűbb szuperhősről!

Piros-kék szerelését mára már mindenki ismeri, és az egyik legnépszerűbb szuperhősként tartják számon a temérdek képregényben, mozifilmben, animációs alkotásban és sorozatban feltűnt Pókembert. Hamisítatlan apu-viccel élve: mindenkit behálózott a felhőkarcolók között pókfonálon lengedező, jóságos igazságosztó, így érthetően a június 1-jén Magyarországon is a mozikba került, Pókember: A pókverzumon át című animációs film bemutatását is már tűkön ülve várták a rajongók. 

Az animációs film első részét, a Pókember: Irány a pókverzum!-ot még 2018-ban mutatták be, így öt év elteltével kap folytatást a legújabb pókos film, amelyet a legtöbb rajongó úgy is hatalmas várakozással fogadott, hogy az elmúlt évek Marvel-alkotásai meglehetősen magasra tették a lécet Tom Holland és Zendaya főszereplésével. 

Ennek ellenére van, aki továbbra is Andrew Garfield vagy Tobey Maguire alakítását tartja a legjobbnak, így az a vélemény is megoszlik az önjelölt és valódi filmkritikusok körében, hogy melyik film volt a legjobb a pókhálóval beszőtt Pókember-univerzumban. 

És hogy ki mennyit tud a piros-kék dresszben életeket mentő szuperhősről? Az új film premierjének apropóján összeállított kvízünk kitöltésével bárki tesztelheti tudását! 

(Borítókép: Columbia Pictures / Getty Images)

 

Rovatok