Index Vakbarát Hírportál

Le sem lehet vakarni a mosolyt Bruce Willis arcáról

2023. június 4., vasárnap 09:29

A színész Disneylandben járt családjával, és a felesége által megosztott felvétel tanúsága szerint egészségügyi gondjai ellenére igen jó kedélyállapotban van.

Bruce Willis még tavaly jelentette be, hogy felhagy a színészettel, mivel afáziával küzd – ami a beszéd megértésének vagy produkciójának zavara, és főleg agyvérzés, fejsérülés, tumor vagy fertőzés következtében alakul ki –, ám később kiderült, frontotemporális demencia a pontos diagnózis. Legutóbb a színész lánya írt egy hosszabb bejegyzést az oldalán, miszerint ő és a család már a legrosszabb eshetőségre is felkészült, mivel Willis állapota óráról órára változik, így igyekeznek minden pillanatot megélni, amit vele tölthetnek.

A színész felesége, Emma Heming Willis több fotót, videót is közzétett már róla, mióta tudatták a nyilvánossággal a fájó diagnózist, így viszonylag nyomon követhető, milyen állapotban van jelenleg. A napokban pedig egy újabb felvételt osztott meg az Instagram-oldalán, amelyen azt mutatta be, hogyan múlatta az időt a Willis család a kaliforniai Disneylandben. A látottak alapján pedig a színész igen jó kedélyű. 

A poszt leírása szerint a Splash Mountain nevezetű attrakciót próbálták ki, amelyet május 30-ig lehetett használni, mivel a Disney átalakításokat tervez. A Splash Mountain helyett jövőre nyitják meg a Tiana's Bayou Adventure részleget, ami A hercegnő és a béka animációs filmhez köthető. A bezárást azzal indokolták, hogy a Splash Mountain Brer nyúl történetéhez fűződik, pontosabban a A Dél dala – Rémusz bácsi meséi című 1946-os Disney-filmhez, amit amiatt kritizáltak, mivel az egykor rabszolgatartó Amerika történetét eleveníti fel.

Rovatok