Index Vakbarát Hírportál

Hajdú Péter távozik a TV2-től

2023. június 7., szerda 20:21

Június végéig szól Hajdú Péter tanácsadói szerződése a TV2-vel, utána azonban elválnak a csatorna és a médiaszakember, műsorvezető, celeb útjai.

Hajdú Péter egy évvel ezelőtt lett a TV2 elnöki tanácsadója, miután a Life TV bejelentette, nem gyárt tovább saját tartalmakat, így Hajdú Péterre sem volt már szükség a csatornánál.

A Media1 most arról értesült, hogy Hajdú Péter elnöki tanácsadói megbízása a TV2-nél június 30-án lejár, azután nem hosszabbítanak vele szerződést. Ezt az információt a TV2 sajtóosztálya is megerősítette a portálnak. 

Vaszily Miklóst sokrétű elnöki feladataiban több szakember is segíti tanácsadóként. A Hajdú Péterrel kötött határozott idejű tanácsadói szerződés június 30-án lejár

– írták.

Hajdú Péter egyébként egy ideje már nem látható a televízióban, helyette a saját YouTube-csatornáján élesztette újra Frizbi című műsorát, ahol hallhattuk többek között Nagy Alekosz véleményét a Fideszről, ahogyan Hajdú beszól Dancsó Péternek, vagy ahogy L.L. Junior vallomást tett a párkapcsolatáról. 

Vaszily Miklós a TV2 elnöke és az Indamedia Csoportnak is társtulajdonosa. Az ő tanácsadójaként tevékenykedett Hajdú Péter a TV2-nél.

Rovatok