Index Vakbarát Hírportál

Magyar lány állhatott a dobogóra a Miss Eurázsia szépségversenyen

2023. június 14., szerda 10:50

Harmadik helyezést ért el a törökországi Belekben megtartott Miss Eurázsia versenyen egy magyar lány, Balogh Arina, aki Ártándon született.

A Miss Hungary 2022 után egy nemzetközi versenyen, a Miss Eurázsián próbált szerencsét a 19 éves Balogh Arina, akit a 24-szeres szépségkirálynő, Polgár Dotti készített fel a megméretésre. A versenyen összesen 23 induló közül kellett kiválasztania a zsűrinek a legszebbeket, és a június 11-én tartott döntőn a magyar lány a harmadik helyezésig jutott. Balogh már 13 évesen egy modellügynökségnél kapott ösztöndíjat, és annyira reménykedett a győzelemben, hogy Törökországba az édesanyja menyecskeruháját is magával vitte, hogy azt viselhesse az utolsó napon. 

A fiatal lány egy magyar–román határ mentén fekvő kis faluból, Ártándról származik. Jelenleg pedig a Nemzeti Közszolgálati Egyetem elsőéves hallgatója kollégistaként, így Budapesten él. Mint arról a HAON-nak beszámolt, azért jelentkezett a versenyre, hogy tapasztalatot és élményeket szerezzen.

Ahogy a portálnak kifejtette, sok élménnyel gazdagodott, amelyek közül kiemelte a jachttúrát és a „red hot” partit. Elmondása szerint hálás azért, hogy a világ minden tájáról új barátokat szerezhetett, ezáltal közelebbről megismert más kultúrákat, és úgy véli, sokukkal tartja a kapcsolatot a jövőben. Mint mondta, csak egy különdíjra számított, és azt követően, hogy azokat átadták a versenyen, nem gondolta, hogy helyezést ér el. 

Nagyon boldog voltam, amikor kimondták a nevemet, és tudatosult bennem, hogy harmadik lettem egy ilyen neves, nemzetközi versenyen

– jegyezte meg, hozzátéve, a Miss University lesz a következő szépségverseny, amelyen indul. 

Rovatok