Index Vakbarát Hírportál

Megvan, miért mondta le Johnny Depp zenekara a szlovákiai koncertet

2023. július 21., péntek 07:53 | aznap frissítve

A Hollywood Vampires csütörtökön koncertezett volna Szlovákiában, de a budapesti esethez hasonlóan lemondták a fellépésüket. A döntés okát közösségi oldalán magyarázta meg a zenekar.

Mint írtuk, többezres tömeg fogadta csalódottan kedden, amikor a Hollywood Vampires az utolsó pillanatban, nem várt eseményekre hivatkozva lemondta a budapesti koncertjét. A Papp László Sportarénánál hangosbemondón közölték a hírt, hogy a fellépés elmarad. 

A zenekar hivatalosan nem indokolta meg a döntését, így meg nem erősített forrásokból lehetett értesülni arról, hogy Johnny Depp hirtelen rosszul lett. Sajtóértesülések szerint a Karib-tenger kalózai sztárja túl sokat ivott, és emiatt nem tudott a színpadra lépni.

Csütörtökön Szlovákiában játszott volna a zenekar, de a fellépés előtti órákban megismétlődött a két nappal ezelőtti eset.

A Hollywood Vampires közösségi oldalán egy közleményben magyarázta meg, hogy miért döntöttek a szlovákiai koncert lemondása mellett.

Amikor megérkeztünk a szlovákiai helyszínre, hogy megkezdjük a felkészülést a ma esti előadásra, gyorsan világossá vált, hogy a létesítmény építése nem fejeződött be, és ezért nem biztonságos sem a zenekar, sem a nagyközönség számára

– írta Facebook-bejegyzésében a zenekar.

Hozzátették, hogy a szlovákiai eset nincs összefüggésben a budapesti lemondással, és biztosítják a rajongókat, hogy a zenekar tagjai biztonságban és egészségben vannak.

A Hollywood Vampires legközelebb Lengyelországban, Németországban és az Egyesült Államokban koncertezik.

Rovatok