Index Vakbarát Hírportál

Jamie Foxx megszólalt az állapotáról: Megjártam a poklot oda-vissza

2023. július 22., szombat 12:59

A színész a közösségi oldalán osztott meg egy videót, amelyben bővebben kifejtette, min ment keresztül április óta, amikor kórházba került.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, amerikai idő szerint 2023. április 11-én, kedd reggel szállították kórházba Jamie Foxx amerikai színész-komikust, miután egészségügyi komplikációk léptek fel nála. Bár a család nem árulta el, pontosan mi történt, lánya, Corinne Foxx arra kért mindenkit, hogy míg apja felgyógyul, ne keressék őket, a magánéletüket pedig tartsák tiszteletben. Foxx végül csaknem egy hónapot töltött kórházban, ám nemrég már hajózni látták őt, amint vidáman integetett a rajongóknak a fedélzetről, így feltételezhető volt, hogy sokkal jobb állapotban van, ám erről ő maga adott tájékoztatást. 

A színész néhány órája az Instagram-oldalán jelentkezett, és elsőként szólalt meg az elmúlt hónapok megpróbáltatásaival kapcsolatban. Mint kifejtette, köszöni a sok üzenetet, és hogy imádkoztak érte, mivel ezek a jókívánságok hozták őt vissza.

Olyasmin kellett keresztülmennem, amit soha nem gondoltam volna. Tudom, hogy sokan számítottak arra, hogy új információkat kapnak rólam, de az az igazság, hogy nem akarom, hogy így lássatok engem 

– mondta.

Foxx megjegyezte, azt akarja, hogy a rajongói akkor lássák, amikor jól érzi magát, nem úgy, hogy csövek lógnak ki belőle, és találgatniuk kell, vajon életben marad-e. Emellett köszönetet mondott a családjának és az egészségügyi szakembereknek, akik megmentették az életét. Mint mondta, pontosan tisztában van vele, azáltal, hogy nem szólalt meg az állapotával kapcsolatban, táptalajt adott a híreszteléseknek, így egyesek például azt feltételezték, hogy megvakult vagy lebénult, ám ezek egyike sem igaz.

Megjártam a poklot oda-vissza 

– jelentette ki, megjegyezve, már jobban érzi magát, így újra munkába tud állni.

Visszatért a kamerák elé

A színész az egészségi problémái miatt kicsit parkolópályára helyezte a munkát, áprilisban még Glenn Close-zal és Cameron Diazzal a Back in Action című filmen dolgoztak – és kérdéses, hogy tudták-e folytatni. A TMZ információi szerint Foxx ugyan a napokban ismét kamera elé állt, de nem az előbb említett produkció kedvéért.

A portál értesülései alapján Foxx egy új BetMGM-reklámot forgatott szerdán Las Vegasban, az Aria Resort and Casinóban, és ahogy arról egy forrás beszámolt, igen jó formában volt, a betegség semmilyen jelét nem mutatta. 

Rovatok