Index Vakbarát Hírportál

Bedobta a törölközőt Zuckerberg, elmaradhat a ketrecharc

2023. augusztus 14., hétfő 09:06

Mark Zuckerberg belefáradt Elon Musk kifogásaiba, és úgy döntött, hogy inkább eláll kettejük mérkőzésétől, ugyanis szerinte világos, hogy az X tulajdonosa nem gondolja komolyan kettejük ketrecharcmérkőzését.

Elon Musk az X (korábban Twitter) 52 éves tulajdonosa 2023 elején hozta nyilvánosságra, hogy ő és a 39 éves Mark Zuckerberg, aki a Meta-platformcsoporthoz tartozó Facebook atyja, jótékonysági ketrecharcmérkőzésre készülnek.

Musk korábban elárulta, hogy az X-en élőben közvetítik a meccset, a bevételt pedig egy veteránok számára létrehozott jótékonysági szervezetnek ajánlják majd fel. Az egyik tweetjében Musk azt is leírta, hogy a bunyó egy „epikus helyszínen” lesz – Olaszországban.

Hozzátette, hogy Dana White, az MMA egyik vezéralakja és a UFC már nincs a képben, a küzdelmet az ő és Zuckerberg alapítványai fogják irányítani. Zuckerberg később cáfolta Musk kijelentéseit, azt állítva, hogy egyáltalán nem véglegesítették a lehetséges harcuk részleteit. Hozzátette, hogy továbbra is szeretné, ha Dana White-ot is bevonnák a folyamatba.

A TMZ most arról ír, a Zuckerberg belefáradt abba, hogy Elon Muskra várjon, így továbblép kettejük harcán. Vasárnap közösségi oldalán bejelentette, hogy bedobja a törölközőt már a meccs előtt, ugyanis számára egyértelművé vált, hogy Musk nem gondolja komolyan kettejük mérkőzését.

Azt hiszem, mindannyian egyetérthetünk abban, hogy Elon nem gondolja komolyan, és ideje továbblépni. Én felajánlottam neki egy valós időpontot, Dana White pedig azt, hogy tisztességes küzdelem lesz jótékonysági céllal. Elon nem fogadta el az általam javasolt dátumot, aztán azt mondta, hogy műtétre van szüksége, most pedig azt kéri, hogy az én kertemben nyomjunk egy próbakört

írta Zuckerberg.

Rovatok