Index Vakbarát Hírportál

Krausz Gábor magához költöztette lányát, Hannarózát

2023. augusztus 14., hétfő 13:49

Krausz Gábor séf egyik ismerőse szerint miután állítólag Tóth Gabi és a Fricska Táncegyüttes egyik tagja, Papp Máté Bence összeköltöztek, Krausz Gábor úgy döntött, hogy magához veszi közös lányukat, Hannarózát.

Múlt hét szerdán robbant a bulvárbomba, amikor Tóth Gabi férje, Krausz Gábor séf közösségi oldalán jelentette be, hogy hat év után elválnak egymástól az énekesnővel. Sok jel utal arra, hogy Tóth Gabi állítólagos új párjával, a Fricska Táncegyüttes tagjával, Papp Máté Bencével éli hétköznapjait. A párost egy fideszes eseményen kapták lencsevégre.

Az a pletyka járja, hogy az énekesnő már nemcsak vendégül látja Szentendrén Papp Máté Bencét, de oda is költöztette a táncost. A sztárséf közeli ismerőse szerint bár az énekesnő élvezi az új helyzetet, Hannarózának érthetően túl sok a változás, így Krausz jobbnak látta, ha egy időre magához veszi a kislányt.

Miután Gabi magához költöztette az új párját, Gábor jobbnak látta, ha magához költözteti ideiglenesen Hannarózát, hogy minél kevesebbet érzékeljen a szülei válásából, és próbál stabilitást biztosítani imádott gyermekének. Úgy tudom, most egy darabig Gáborral lesz, aztán majd ha csillapodnak a kedélyek, meglátják, hogyan tovább

– mondta a Borsnak az ismerős.

Egy ilyen szituáció nem egyszerű, de Gáboron azt látom, hogy sikerült magában lezárnia a dolgot. Neki a kislánya a legfontosabb, és most, hogy ott van vele, már nyugodt lehet. A hétvégén Veresegyházán jártak például, Hannaróza pedig imádja a közös programokat az édesapjával. Úgy gondolom, ebből az őrületből sikerült kihoznia Gábornak a legjobbat

– tette hozzá az informátor.

Rovatok