Index Vakbarát Hírportál

Radics Gigi: Nem vagyok hozzászokva, hogy egy idegen pasi ilyen közel legyen hozzám

2023. szeptember 8., péntek 14:24

Hamarosan kezdetét veszi a Dancing with the Stars negyedik évada, melyben a Megasztár egykori nyertese, Radics Gigi is parkettre lép majd – a feladatra azonban nehezebben tudta rávenni magát, mint azt bárki elsőre gondolná.

Lassan már három éve, hogy Radics Gigi világra hozta első gyermekét, az elmúlt időszakban pedig szinte minden idejét kislányának szentelte – a nyilvánosság előtt nem is nagyon mutatta meg magát, elsősorban azért, mert önbizalomhiánnyal küzdött.

Várandóssága alatt 30 kilót szedett fel magára, amit sikerült leadnia, elmondása szerint azonban önbizalomból bőven kellett magára szednie ahhoz, hogy elvállalja a műsort.

Azt gondolom, hogy a tánc alapvetően intim dolog. Eleve az, hogy itt mindent meg kell magunkból mutatni, szép, nőies ruhákban... Voltak is kérdések a fejemben ezzel kapcsolatban. Például, hogy lelkileg készen állok-e erre anyaként. Egy nő azért sok testi változáson megy keresztül, mikor anyává válik. Rajtam például volt 30 kiló plusz, amit hála Istennek sikerült leadni, és talán el is jött a pillanat, hogy fel merjem magam vállalni ország-világ előtt

– mesélt a Ripostnak az énekesnő, aki később hozzátette: ő alapvetően egy gátlásos nő, így ahhoz sincs hozzászokva, hogy egy idegen pasit ennyire közel engedjen magához.

A Dancing with the Stars negyedik évadában Radics majd Baranya Dávid oldalán fogja felszántani a parkettet, mellette azonban még T. Danny és Lissák Laura, Sydney van den Bosch és Ádám Csaba, Simon Kornél és Szőke Zsuzsanna, Hunyadi Donatella és Bődi Dénes, Marics Peti és Stana Alexandra, Király Linda és Suti András, Szabó András Csuti és Tóth Katica, Eszenyi Enikő és Hegyes Berci, valamint Krausz Gábor és Mikes Anna is versenybe száll.

Egyvalaki nem tér vissza a műsorba

Mint arról korábban lapunk is beszámolt, a műsor előző évadában szereplő ítészi négyesfogat tagjai közül egyvalaki biztos nem lesz jelen a mostani évadban, Bereczki Zoltán ugyanis nem vállalta a szereplést.

Mint kiderült, idén a készítők a korábbiak évadokhoz képest sokkal később kezdték el összerakni a műsort – így a szerződéseket is később kötötték meg a szereplőkkel. Emiatt a versenyzők közt is akadt olyan, aki végül inkább valamilyen más feladatot vállalt el, és azért mondta vissza a szereplést a táncos műsorban, mert már nem fért bele az idejébe.

Az információk szerint Bereczki Zoltán is ebbe a kategóriába tartozik, egyszerűen nem fért már bele a műsor az időbeosztásába, mire százszázalékossá vált a felkérés. Azt, hogy Berezcki megüresedett helyére kit ültet majd a TV2, egyelőre nem tudni.

Rovatok