Index Vakbarát Hírportál

Szoboszlai Dominik szakított a barátnőjével

2023. szeptember 20., szerda 17:03 | aznap frissítve

Szakíthatott a barátnőjével a Liverpool és a magyar válogatott labdarúgója, Szoboszlai Dominik – legalábbis erre utal az, hogy hirtelen eltűntek a közös képeik a közösségi médiából. A hírt utóbb Szoboszlai menedzsere is megerősítette.

Szoboszlai Dominik három éve jött össze Gécsek Fanni egykori teniszezővel és modellel. Minderre először egy TikTok-videóból lehetett következtetni, később viszont megerősítették, hogy összejöttek. A következő évben a bulvársajtó arról írt, hogy „lángol a szerelem” köztük.

Ez így is lehetett – egészen mostanáig. Nemrég ugyanis Gécsek Fanni és Szoboszlai Dominik közösségi oldalairól is 

törölték az összes közös fotójukat.

Ebből arra lehet következtetni, hogy véget érhetett a kapcsolatuk. A szakításról azonban egyik fél sem nyilatkozott egyelőre. 

Kikövették egymást az Instán, pedig másfél hete még „csak együtt” tudták elképzelni a jövőt 

Az Instagramon az is látható, hogy mindketten kikövették egymást, tehát nemcsak a fotók tűntek el.   

Gécsek Fanni utolsó Instagram-posztja a törlés után egy olyan fotó lett, amelyen a diplomáját ünnepelte szeptember 1-jén.

A POSZT ALATT TOVÁBBRA IS LÁTHATÓ SZOBOSZLAI DOMINIK KOMMENTJE.

A focista mindössze annyit írt a bejegyzés alá egy szívecske emojival együtt, hogy „Easy”, vagyis gratulált barátnőjének, hogy „simán”, megszerezte a diplomát. Egy másik, augusztus 29-i poszt alatt szintén megtalálható a focista kommentje: Szoboszlai Dominik az alá mindössze három szivecskés emojit tett.

Sőt, nemcsak augusztus végén-szeptember elején, hanem másfél hete is sínen lehetett a kapcsolatuk. Erre abból lehet következtetni, hogy Szoboszlai szeptember 8-án közzétett posztja alá Gécsek Fanni még két szívecske-emojival együtt azt írta:

Csak együtt.

Az Insta-kikövetés ellenére Gécsek Fanni egy jó ideig még továbbra is találkozni fog a Szoboszlairól készült Insta-posztokkal, ugyanis azokban rendszerint megjelölik az ő Instagram-oldalát is. (Így történt egy órával ezelőtt is egy olyan fotónál, ami Szoboszlairól készült edzés közben).

A külföldi sajtó is sztárpárként cikkezett róluk 

A sztárpár egyébiránt sokat szerepelt a külföldi (elsősorban brit) sajtóban is. Szoboszlai barátnője iránt akkor nőtt meg az érdeklődés, amikor a labdarúgó idén nyáron eligazolt a brit topliga egyik legjobb csapatába, a Liverpoolba, ahol azóta is csúcsformában játszik.

A Daily Mail például július elején egy külön cikket közölt arról, hogy kicsoda Gécsek Fanni. A The Sun pedig ugyanezt tette egy héttel ezelőtt is, megemlítve az írásban, hogy bár együtt vannak, ő Budapesten él, és nemrég diplomát szerzett. 

A nyár óta tehát egyértelműen bulvársajtó figyelmének középpontjába kerültek. Legutóbb például már arról is cikket írt a brit bulvársajtó, hogy Szoboszlai barátnője lájkolt egy másik labdarúgót megtrollkodó posztot a közösségi médiában. 

Mostanáig a szakításukról a külföldi sajtó még egyáltalán nem írt. Egyelőre csak egy-két szemfüles felhasználó figyelt fel arra, hogy eltűntek a közös fotók a közösségi médiában.

Mindeközben a Liverpool egyik, 51 ezer követővel rendelkező rajongói oldalán még 20 perce is a közös képeiket osztogatták meg, közzétéve egy szerdán erről írt cikket is. 

Megjelent egy videó Szoboszlairól, nem búslakodik 

Frissítés: a Liverpool Instagram oldalán tettek közzé egy videót arról, hogy a csapat elindult Linzbe, ahol csütörtökön a LASK Linz ellen lépnek pályára az Európa-liga csoportkörében. A videón az látszik, hogy Szoboszlai a gépre való felszállás előtt nevetve ugratta egyik csapattársát, Ibrahim Konatét.

Nemrég írtunk arról, hogy liverpooli sajtóhírek szerint elképzelhető az, hogy Szoboszlai most először nem lép pályára a kezdő 11-ben a csütörtök esti meccsen. 

Megszólalt a focista menedzsere: igaz a hír

Frissítés 2.0: Esterházy Mátyás egy sajtómegkeresésre reagálva röviden megerősítette, hogy valóban szakítottak. 

Dominik magánélete eddig sem volt a kirakatban, ezután sem lesz. Fannival teljes békében úgy döntöttek, hogy különválnak. A jövőben nem kívánjuk ezt a médiában tovább kommentálni, kérem ennek tiszteletben tartását

mondta szűkszavúan a Sportal megkeresésére válaszolva Szoboszlai Dominik játékosmenedzsere.

Rovatok