Index Vakbarát Hírportál

G.w.M a kórházba kerüléséről: Azt éreztem, hogy meg fogok fulladni

2023. szeptember 22., péntek 15:14

Nemrég kórházba került G.w.M (Varga Márk) rapper, miután olyan súlyos légúti fertőzést kapott, hogy tüszős mandulagyulladás alakult ki nála. A rapper állítása szerint nem értette, mi történik vele, de úgy érezte, meg fog fulladni.

Mint arról írtunk, szerdán lemondták G.w.M abaújszántói fellépését, miután a celeb kórházba került. Másnapra az is kiderült, tüszős mandulagyulladás miatt kellett a sürgősségi osztályra szállítani a rappert, akit Kulcsár Edina vitt kórházba, mert szerelmének komoly fájdalmai voltak.

A celeb menedzsere úgy nyilatkozott a történtekről, hogy a rappernek a hangja is elment, ezért kellett lemondani koncertjeit. Hozzátette, G.w.M-nek az elkövetkező egy hétben még pihennie kell.

G.w.M pénteken a TV2 Mokka című műsorának vendége volt, ahol elárulta, komoly fájdalmai voltak.

Egyik hajnalban arra ébredtem, hogy nagyon rosszul érzem magam, hidegrázás, aztán pedig melegem volt, az sem tudtam, mi történt. Másnapra olyan szinten bedagadt az egész berendezés a torkomban, hogy azt éreztem, meg fogok fulladni. Azóta kaptam gyógyszereket rá, egyre jobban vagyok, kiengedtek a kórházból

– mondta G.w.M. A celeb közölte, biztosan nem allergiás reakcióról volt szó, hiszen korábban soha nem történt vele ehhez hasonló eset.

A rapper hozzátette, nem érti, hogy hogyan szivároghatott ki a hír betegségéről, hiszen titokban tartotta azt. Műsorvezetői felvetésre azonban belátta, könnyen lehet, hogy valaki meglátta őt a kórházban, és miután felismerte, elárulta a hírt a sajtónak. G.w.M. kiemelte: reméli jövő hétre jobban lesz, és ismét a színpadon lehet.

Rovatok