Index Vakbarát Hírportál

Jövőre a Puskás Arénát is megtöltheti Azahriah

2023. október 2., hétfő 14:23

Megnyugodhatnak az Azahriah-rajongók, az idei nagy sikerű, telt házas koncertje után a Papp László Budapest Sportarénában jövőre még nagyobb közönség előtt léphet színpadra kedvencük, az előadó ugyanis jövőre a Puskás Arénában ad koncertet. Magyarként ráadásul ő lesz az első, aki önállóan lép fel a stadionban.

Sokan még a Papp László Budapest Sportarénát is nagynak gondolták neki, elképesztő telt házas bulija után azonban Azahriah, azaz Baukó Attila jövőre egy még nagyobb befogadóképességű stadionban, a Puskás Arénában léphet fel – jelentette be hétfőn a koncertet szervező Broadway Event. 

A még mindig csak 21 éves dalszerző-énekes napjaink egyik legnépszerűbb magyar előadója: YouTube-megtekintései hamarosan átlépik a 323 milliót; a Spotifyon havonta mintegy 25 milliószor játsszák le a számait.

A koncert szervezői hozzátették, Azahriah először megtöltötte a Budapest Parkot, tavaly a Sziget Nagyszínpadán lépett fel, idén pedig telt házas koncertet adott a Papp László Budapest Sportarénában.

A dalszerző-előadó 2024. május 25-én grandiózus látvánnyal és számos meglepetéssel készül –  A jegyek már október 10-től kaphatók.

Azahriah a koncertezés mellett egyébként folyamatosan új dalokon dolgozik, idén novemberben ráadásul tízállomásos európai turnéra indul, ennek koncertjei nagyrészt már most telt házasak.

Azahriah pályafutását még Paul Street néven, youtuberként kezdte, énekesként és dalszerzőként 2021-ben lépett először színpadra. Az év novemberében nyert az MTV EMA helyi előadó kategóriájában, és a OneRepublic előzenekaraként színpadra állhatott a Hősök terén. Mára az egyik legfelkapottabb magyar előadóvá vált; júniusban a Stadiumx producerduóval, a Grammy-díjas Sam Martin énekessel jelentetett meg közös dalt és klipet Heaven címmel, önálló albumot legutóbb Memento címmel adott ki.

Rovatok