Index Vakbarát Hírportál

Drogok, gyógyszerek, rasszizmus, háború – minden ütőkártya előkerült Gáspár Bea és Curtis vitájában

2023. október 11., szerda 12:29

Hétvégén atrocitások érték Gáspár Győzőt a Fradi hazai mérkőzésén, ami után Kubatov Gábor vette védelmébe a celebet. Időközben megérkezett Széki Attila is, aki szerint Győzike egy „előre kitervelt, nyereségvágyból elkövetett Fradi-szurkoló”. Az indulatok ezután elszabadultak, hatalmas vita alakult ki Gáspár Bea és Curtis között.

A nemrég Fradi-szurkolóvá avanzsáló Gáspár Győzőt a Ferencváros legutóbbi, Debrecen elleni mérkőzésén érték atrocitások a vendég szurkolók részéről. Állítólag már az első pillanatban kiszúrták a VIP-páholyban.

Mocskos cigány, büdös cigány, fideszes cigány. Majd jött a következő rigmus: Győzike, Győzike, fideszes g*cike

– szóltak a gyűlölködő rigmusok.

Állítólag a Groupama Aréna hangosbeszélője fel is hívta a lelátó népének figyelmét a sportszerű szurkolásra, de hiába. Később Kubatov Gábor, a Ferencváros elnöke védelmébe vette Gáspár Győzőt. Mint írta, a Fradinál nem számít, hogy honnan, és az sem, hogy mikor érkezett valaki. Csak az a fontos, hogy velük szurkoljon a klub sikereiért.

Győzike egy „előre kitervelt, nyereségvágyból elkövetett Fradi-szurkoló”

Az ügy azonban nem ért ennyivel véget, időközben ugyanis beszállt Széki Attila Curtis is, aki mindamellett, hogy nagy Újpest-szurkoló hírében áll, évekig erősítette a lila-fehérek csapatát játékosként.

Tudod, Győzike, itt nem az a kérdés, hogy honnan vagy mikor… A probléma a miérttel van! Miért lettél fradista? Egy előre kitervelt, nyereségvágyból elkövetett Fradi-szurkoló vagy, úgy, ahogy még sokan mások

– írta a 24 órán át elérhető Instagram-történetében Curtis.

„Semmivel sem különb, mint a férjem”

A rapper mondatait nem hagyta szó nélkül Gáspár Bea sem, aki szintén Instagram-történetben fejtette ki véleményét. Mint írta, nem érti, Curtis miért utálja őket ennyire, nem is érdekli, de arra kéri a rappert, hogy „a népeket ne hergelje”.

Tulajdonképpen semmivel sem különb, mint a férjem. Nem is értem a felháborodásának az okát! Nyugodjon le mindenki, eddig nem jártunk meccsre, ezután még többet fogunk! Akinek nem tetszik, és nagyon fáj, olyannyira, hogy ez már nagyon mély seb marad, az menjen el az ügyeletre, és kötöztesse be ezt a sebet, mert elvérzik! Gyógyulást a betegeknek! Köztük Curtis barátomnak is

– tette hozzá.

Később egy screenshotot osztott meg arról, hogy privát üzenetben is megkereste a rappert, azt tudakolva, hogy mit ártott a családja, amivel kiváltották Curtis utálatát. Mint írta, reméli, hogy valaki fizet ezért neki, „mert ha alapjáraton ilyen rasszista, az ultragáz”. Végül arról kérdezte Curtist, hogy hiányzik-e neki a „kábszi”, utalva a múltban történt incidensére.

Három pontban zárta rövidre a vitát Curtis

Természetesen a reakció sem maradt el, csak kicsit váratott magára. Curtis szabadkozva azt írta, azért késett a válasz, mert ekkor jeleztek neki. „Fura az egész, egy idős asszonnyal vitázni az ura miatt, de sajnos belekerget a helyzetbe” – kezdte meg válaszát. Magyarázatát három pontban szedte össze:

Nem utállak titeket! Egyszerűen szánalmasnak tartom azt, hogy ezt a gyönyörű sportágat, amit labdarúgásnak hívunk, ilyen fizetett szurkolókat alkalmaznak a klubok. A labdarúgás tradíció és szenvedély, pénzben nem mérhető

– szögezte le, majd a második pontban arról írt, a rasszista jelzőt kikéri magának, de „valószínűleg rossz az, aki rosszra gondol”. Kijelentette, hogy életében nem cigányozott élő adásban, szerinte viszont Gáspárék előszeretettel „gádzsózzák” a magyar embereket. 

Tényleg ezzel a lefutott kábszerszippantással akarsz engem bántani? A férjed több gyógyszert szed be naponta, mint fél Magyarország havonta

– írta a harmadik pontban, ezzel rövidre zárva a vitát, minden jót kívánva a Gáspár családnak.

(Borítókép: Gáspár Bea és Curtis. Fotó: Trenka Attila, Németh Kata / Index)

Rovatok