Index Vakbarát Hírportál

Britney Spears könyve máris rekordot döntött

2023. október 26., csütörtök 11:12

Az énekesnő memoárja máris igazi sikertörténet: a megjelenés első napján eladási rekordot döntött A bennem lévő nő című önéletrajzi írás. Úgy tűnik, a világsztár könyvében kiteregetett magánéleti szennyes minden idők legkeresettebb memoárjainak polcára juttatta Britney Spearst.

Britney Spears máris látványos sikert ért el frissen megjelent könyvével, A bennem lévő nő (The Woman in Me) című emlékiratával, ezt most a rajongóinak is megköszönte közösségi oldalán.

A könyvem a legnagyobb példányszámban eladott híresség emlékirata, és ez még csak az első nap!

– írta, megköszönve rajongóinak a támogatást.

A könyv a debütálás óta mind az Amazon, mind a Barnes and Noble bestsellerlistáinak élén áll. A kötet a hazai boltok polcaira is felkerült, magyar nyelven olvashatunk az előadó életének fontosabb állomásairól. 

Szaftos részletek

Korábban az Index is tájékoztatott arról, hogy Britney Spears az önéletrajzi írásában nagyon sok szennyest kitereget. Többek között vall a könyvben arról is, hogy Justine Timberlake-kel folytatott kapcsolata alatt a férfi abortuszra kényszerítette

Az énekesnő arról is lerántja a leplet bestsellerében, hogy miért ment hozzá volt férjéhez, Jason Alexander-hez.

Ő és én nem voltunk szerelmesek […] őszintén szólva részeg voltam, és valószínűleg nagyon unatkoztam

– mesélt az énekesnő arról, hogyan kötötték össze az életüket mindössze 55 órára. 

A férfi azóta cáfolta mindezt, és állítja, szerelmesek voltak. Ugyanakkor úgy nyilatkozott, hogy soha nem venné meg Britney memoárját. 

Ahogyan arról korábban írtunk, Britney Spears ma már csak árnyéka régi önmagának. A könyv életének meghatározó állomásait öleli fel, úgymint a korai hírnév okozta teher problémáját, a mentális gondokat és a szerelmi életén kívül a gyámság alá kerülésének történetét, amikor a bíróság édesapjára bízta az énekesnő személyes és pénzügyeit. 

Rovatok