Index Vakbarát Hírportál

Orbán Viktor is felült az Azahriah-vonatra

2023. október 26., csütörtök 12:39

Orbán Viktor Azahriah-val viccelődött a TikTokon, aki tripla telt házas Puskás Aréna-koncertet ad jövőre. A magyar miniszterelnök ehhez a jelenséghez hasonlította az október 23-i beszédét.

Új videó jelent meg a magyar miniszterelnök TikTok-oldalán, amelyen a saját „rajongótábora” látható. A videóval arra utal, hogy az október 23-án tartott veszprémi beszéde telt ház mellett zajlott le. 

Mint ismert, október 10-én indult meg hivatalosan a jegyértékesítés Azahriah jövő májusi koncertjére a Puskás Arénában, de olyan nagy volt az érdeklődés, hogy meghirdettek egy  második fellépést is 2024. május 26-ra. Viszont ez még mindig nem volt elég a rajongóknak, így  bejelentettek egy harmadik időpontot is, de mint kiderült, már ide sem lehet több jegyet venni.

Az Index utána is járt egy pszichológus segítségével, mi állhat Azahriah hatalmas sikerének hátterében.

Az Orbán Viktor által most megosztott videóban a tömeg látható, amely az ő veszprémi beszédére érkezett, a bejegyzéshez pedig csak annyit írtak, hogy

Telt ház megint.

Ebből még nem lehetne ugyan minden kétséget kizáróan megállapítani, hogy a háttérben meghúzódik az Azahriah-szál, de egyértelművé tették a dalválasztással is, ugyanis a videó alatt Azahriah és Desh Rampapapam című száma szól.

Rovatok