Index Vakbarát Hírportál

Sztrókot kapott Lajsz András, a koktélkirály

2023. október 27., péntek 15:21

Egy héttel ezelőtt lett rosszul Lajsz András, egy ismerősének kellett kihívnia hozzá a mentőket. Az orvosok megállapították, hogy sztrókot kapott, ami miatt jövő hétig még biztosan kórházban kell maradnia.

Lajsz András a Ripostnak beszélt róla, hogy múlt héten sztrókot kapott, kórházba kellett szállítani.

A múlt héten történt a baj. Teljesen egyedül voltam otthon, amikor hirtelen éreztem, hogy rosszul vagyok. Szerencsére épp akkor jött hozzám egy ismerősöm, ő hívta ki mentőket. Az orvosok megállapították, hogy sztrókot kaptam, óriási mázli, hogy enyhe lefolyású volt, és korán érkezett a segítség

– kezdte a lapnak Lajsz, akinek az elmúlt években több komoly egészségügyi problémával is meg kellett küzdenie.

A koktélkirály arról is beszélt, jövő hétig még biztosan kórházi kezelésre szorul, ennek ellenére optimista, és mosolyogva jegyezte meg, biztos benne, hogy teljesen fel fog épülni. 

Még gyenge vagyok, sokat kell pihennem, de mint mindig, most is próbálok pozitívan hozzáállni a dolgokhoz. Szerencsére már látogathatnak, így nem vagyok egyedül

– jegyezte meg.

Mint arra a Ripost is emlékeztet, az egykor szebb napokat megélt Lajsz, aki tévéműsorokban és rendezvényeken keverte a koktélokat, nagyon népszerű és tehetős volt, aztán semmiből jelentkeztek a bajok nála. Öt infarktusa volt, valamint egy agyvérzése, ami miatt összességében közel egy évet töltött kórházban.

Rovatok