Index Vakbarát Hírportál

Meghalt Pindroch Csaba sógora

2023. október 27., péntek 07:13 | aznap frissítve

A Pindroch család a közösségi médiában számolt be róla, hogy holtan találtak rá Rajecki Sándorra, akit szerda óta nem tudtak elérni.

Rajecki Sándor, aki egy magáncégnél dolgozott mentősként, Budapestről tűnt el. Pindroch Csaba testvére bejelentette eltűnését a rendőrségen, de a közösségi médiában is segítséget kért az aggódó család. A Jászai Mari-díjas színész közösségi oldalán arról írt, szeretett sógora szerda reggel óta nem ad magáról életjelet.

A férfi felesége, Pindroch Beáta elmondása szerint Rajecki szerda reggel elindult otthonról, otthon hagyva autóját, kulcsát viszont nem találták. A telefonján viszont egy baljós üzenetet küldött, ami az instabil lelkiállapotát tükrözte, pedig előtte még jókedvű, boldog volt.

Ilyenkor el szokott menni a kőbányai otthonunkhoz közeli lakótelepre, hogy kiszellőztesse a fejét, de napokig sosem tűnt még el

– tette hozzá.

A család a közösségi médiában számolt be róla, hogy a férfit holtan találták meg. 

Kedves barátaink, ismerőseink és mindenki, aki részt vett Rajecki Sándor keresésében!
Fájó szívvel tudatjuk veletek, hogy Sanyit megtaláltuk. Ő már sajnos nem tudja megköszönni nektek, amit érte tettetek. Ezúton szeretnénk megköszönni mindenkinek a segítségét, amit az utóbbi napokban nyújtott Sanyi keresésében

– írták a hozzátartozók a Facebookon

Pindroch Csaba is reagált 

A színész egy rövid posztban reagált a rossz hírre péntek délután.

Nagyon köszönjük a megosztásokat, sajnos bekövetkezett, amitől féltünk

– írta.

Rovatok