Index Vakbarát Hírportál

Matthew Perry volt menyasszonya: Fájdalmat okozott, de hálás vagyok neki

2023. október 31., kedd 15:16

Matthew Perry volt menyasszonya, Molly Hurwitz közleményt adott ki a színész váratlan halála kapcsán. Mint írta, a Jóbarátok színésze rendkívül tehetséges volt, azonban a magánéletben nem volt könnyű vele élni. Elmondása szerint Perry olyan fájdalmakat okozott neki, mint korábban soha senki. Hozzátette, ennek ellenére hálás az együtt töltött évekért.

Mint írtuk, Matthew Perry 54 éves korában halt meg szombaton, a hatóságok szerint vízbe fulladt saját jakuzzijában. A Page Six szúrta ki, hogy Matthew Perry volt menyasszonya, Molly Hurwitz is reagált a színész váratlan halálára. Közleményében azt írta, „nagyon örülne, ha a világ arról beszélne, hogy Perry milyen tehetséges volt, mert tényleg nagyon az volt”.

Molly Hurwitz 2018 és 2021 között járt együtt a színésszel, a pár fél évvel az eljegyzés után szakított egymással. A művészeti menedzserként dolgozó nő „bonyolult” emberként jellemezte Perryt.

Bár jobban szerettem őt, mint ahogy akkor gondoltam, bonyolult ember volt, és olyan fájdalmat okozott nekem, amilyet korábban soha senki

– mondta a néhai színész volt menyasszonya. Ugyanakkor hangsúlyozta, nem bánja az együtt töltött éveket.

Felnőtt életemben senki nem volt rám nagyobb hatással, mint Matthew Langford Perry. Rendkívül hálás vagyok azért, amit a kapcsolatunkból tanultam

– tette hozzá.

Hurwitz azt is elárulta, hogy a színész mindig lelkes volt, ha a munkájáról volt szó. Erre hozta példaként, hogy 2021-ben Perryvel újranézték a Jóbarátok című sorozatot a Jóbarátok: Újra együtt című film premierje előtt. A színész 10 évadon keresztül játszotta Chandler Binget a sikersorozatban. Hurwitz szerint bizonyos jeleneteknél megállították az epizódokat, majd együtt tanulmányozták, hogy az miért tetszett nekik.

„A francba, olyan jó voltam! Látod, mit csináltam ott?” – mondta egyszer Perry volt menyasszonyának.

A humor iránti tiszteletünk összekötött bennünket. Varázslatos volt vele lenni, amikor újra és újra felfedezte tehetségét

– mondta Hurwitz. „Matty, megkönnyebbültem, hogy meglelted a békét” – zárta bejegyzését a nő.

Matthew Perrytől sokan búcsúztak, többek között színésztársai, Jennifer Aniston, Courtney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc és David Schwimmer, akik egy közös közleményben reagáltak a Chandler Binget alakító színész tragédiájára.

Rovatok