Index Vakbarát Hírportál

Az Instagramon posztolgat az eltűntként keresett magyar influenszer

2023. november 4., szombat 15:09

A rendőrség honlapján még mindig eltűntként tartják számon azt a transznemű magyar youtubert, akit sokan Bish Bharbie-ként vagy Kiss Liliként ismernek. Ennek ellenére több olyan poszt is látható az Instagram-oldalán, amelyet az eltűnése után rakhatott ki.

Korábban mi is beszámoltunk róla, a Budapesti Rendőr-főkapitányság XI. Kerületi Rendőrkapitányság eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó Kiss József Viktor ügyében (ez a transznemű influenszer hivatalos neve). A rendőrség közlése szerint Bish Bharbie egy egészségügyi intézményből távozott és tűnt el. 

Ennek ellenére az influenszer néhány órája töltött fel egy új posztot az Instagram-oldalára, sőt még Instasztorikkal is bejelentkezett. 

Abban ugyan nem lehetünk száz százalékig biztosak, hogy ő kezeli a közösségimédia-oldalát, de a feltöltött videókon ő beszél. Ezzel együtt a rendőrség honlapja szerint továbbra is eltűntként tartják számon.

Az influenszernek korábban is volt már esete a rendőrökkel: tavaly januárban kábítószer birtoklása miatt adott ki ellene  körözést a rendőrség.

Rovatok